Ali Emre
Aktif Üye
- Adı
- ali emre
ya resimlerde baklavanın artıgını görüyorum gerisini kim götürdü siz bana o kişiyi söyleyin 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
ya resimlerde baklavanın artıgını görüyorum gerisini kim götürdü siz bana o kişiyi söyleyin![]()
Ben götürdüm Emre,çok fazla almışız kalabalık olur diye...aslında fazla değil ama 4 kilo alalım diye kararlaştırmıştık zaten.ya resimlerde baklavanın artıgını görüyorum gerisini kim götürdü siz bana o kişiyi söyleyin![]()
Erdal'ım teşekkürler,Keyifli bir buluşma ve bir maç olmuş.Ama maçtan sonra yenen tatlı kısmı ençok takıldığım kısım.![]()
Ali emre diyorsa doğrudur.Hele konu midede son bulacak bişeyseErdal'ım teşekkürler,
valla eski konuyu takip etmişsindir,Aliemre bana yetmez ona göre vs diyordu,bizde bunu gözönüne alarak bol baklava aldık
ama gelmedi malesef,sonrada böyle konuşuyor
bu arada Eral'ım bir ricam olacak senden,birazdan buraya resim ekleyeceğim,onları baş sayfaya eklermisin zahmet olmazsa.
Kardeşim,Sevdalılar mutlu, sohbet keyifli, maç eğlenceli olmuş, mideler de yine afiyetle dolmuş... Her buluşma zaten muhabbete, eğlenceye ve ziyafete bahane sevdalılar için
Bir tek mangal görüntüsü eksik ama onu da 7/24 hazır olan Hunter Catering kalitesiyle hemen hayata geçirebilirdiniz. Mustafa Abi ve aracındaki malzemeler seyesinde
Fatih Abi, senin minik prenses de ordaymış heralde, kucağında olan fotoda, herkes ailecek bir yaz gecesini çok güzel geçirmiş.
Tekrar![]()
demek sen götürdün e o zaman sen borclusun benim hakkımı alayımBen götürdüm Emre,çok fazla almışız kalabalık olur diye...aslında fazla değil ama 4 kilo alalım diye kararlaştırmıştık zaten.
çöpemi ataydık,aldık artanı,sende gelmedin zaten aslında sen gibi faktörü düşünerek birazda fazla almıştık,çünkü sürekli mesajda bana yetmez falan diyordun![]()
vayyy sevgili modum nasılda cözmüşsun beni bu arada höşmerimi unuttum sanma sakınAli emre diyorsa doğrudur.Hele konu midede son bulacak bişeyse
Zahmet olurmu abi,keyifle![]()
Maşallah seni bir türlü memnun edemiyoruz,yollarına bir tek halı sermedik maça gel diye !demek sen götürdün e o zaman sen borclusun benim hakkımı alayım![]()