Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Sevdam Tekne İle Adalar Balık Avı Organizasyonu Gerçekleşti.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Tüm katılımcılara tebrikler
Eski bahtsızlık devam ediyor.
Az balık bol muhabbet ama zaten bu toplantılar hasret giderme amaçlı değil mi?
Balık bol olsa kimse kimsenin yüzünü görmez, sohbet olmaz.
Böylesi daha iyi :)

Aynen dediğin gibi sevgili Şeref,
bu resmen kanıtlandı,teknede olsaydın ne demek istediğimi anlardın...hadi diyelimki olta başına ara sıra geçtik,kısmetimizi yoklamadık. ! alakası bile yok,herkes öyle azimli olta sallıyorki bir görsen,bıkmadan,usanmadan...sürekli takım değiştiriliyor,yem değiştiriliyor,olmadı tekneye yer değiştiriyoruz,Adaların arkasına geçiyoruz,açıklara sürdürüyoruz,kıyıya yaklaşıyoruz :D yok ! olmadımmı olmuyor.

seninde dediğin gibi dostlarla hasret gidermek,muhabbet etmek ve gezinti tadında ve yeni üyelerle tanışma ve kaynaşma adına iyi oluyor.

Ümit

Daimi Üye
Adı
Ümit Özdemir
Bu güzel gün için katılan tüm arkadaşlara teşekkürler, çok güzel bir organizasyonu geride bıraktık, adalar da ayrı bir güzeldi.

Tebessüm

Yeni Üye
Adı
Tebessüm
Gayet keyifli bir organizasyonu oldu...
Fotoğraflar imageshack.us' den yüklendiğinden bizim sistemden !fotoları göremiyorum ama şahsen ve kendim orada bizzat bulunduğumdan duruma şahittim ;)
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Görüşmek üzere,

horasanlı

Daimi Üye
Adı
Sinan AVCI
Organizasyon güzeldi. Fakat benim için çok yorucu bir gün oldu sabah 7 de kaltım ertesi gün sabah 10 kadar ayaktaydım. yani 27 saat uykusuz kaldım. :( Ve yorgunluğu halen daha üzerimde. Balığında olmaması ve her yolu denememize rağmen balık yoktu yoktu. :)
Neyse güzel bir gün geçirdik. Bir dahaki organizasyonda lütfen balıkda olsun. :D
Bütün arkadaşlara ve abilerime çok teşekkür ederim.

tutarfatih

Aktif Üye
Adı
Fatih
Organizasyon güzeldi. Fakat benim için çok yorucu bir gün oldu sabah 7 de kaltım ertesi gün sabah 10 kadar ayaktaydım. yani 27 saat uykusuz kaldım. :( Ve yorgunluğu halen daha üzerimde. Balığında olmaması ve her yolu denememize rağmen balık yoktu yoktu. :)
Neyse güzel bir gün geçirdik. Bir dahaki organizasyonda lütfen balıkda olsun. :D
Bütün arkadaşlara ve abilerime çok teşekkür ederim.
Önceki gece var bi de tabii;)

Cevat Göven

Daimi Üye
Adı
cevat göven
istanbul ekibi muhteşem,imrenmemek elde değil ,balık olmasada güzel bir gün geçirmişsiniz ,bu arada yumurcaklara da değişiklik olmuştur,güzel manzara,sitresten uzak,muhabbet daha ne olsun,varsın bu seferde balık olmayıversin