Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık tutarken gıcık olduğumuz durumlar...

leventt

Aktif Üye
Adı
leventt
Hedefinde bir tür balık vardır. Mesela mezgit herşey hazır başlarsın tutmaya yarım kova yapmışsındır. Tam bu sırada araya amcamın biri gelir lafı ortaya atar gider. (iki saat önce sarıkanat ve çinekop çektim sizde yemli atsanıza) haydaaa..Beynin o an durur acaba atsammı atmasammı . Atim be belki vurur. Uğraşırsın gelmez didinirsin olmaz. Mezgittende olursun bu arada. Geçen hafta başıma geldi. Ne güzel mezgit vardı be amca ne ettin sen. :)

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Balığa giderken esnaf veya tanıdık birilerinin hüop Kulunç gelirken bize de biraz balık getirde bizde yiyelim demesi. İşte o an surata iskorpit atma sporu aklıma geliyor sonra vezgeçiyorum.

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
dün akşam çok gıcık oldum :D taşlarda birol ile uluç abi ye uyup iskorpit tutayım dedim :D spin takıma da bir küçük yengeç takım kumluğa attım :D en sevdiğim iğnemi kırdı balık :) altı üstü bi yengeç yiyeceksin iğnemi niye kırdın be arkadaşım :D madem kırdın niye gelmedin madem gelmeyecektin neden yengeci yedin :D

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
dün akşam çok gıcık oldum :D taşlarda birol ile uluç abi ye uyup iskorpit tutayım dedim :D spin takıma da bir küçük yengeç takım kumluğa attım :D en sevdiğim iğnemi kırdı balık :) altı üstü bi yengeç yiyeceksin iğnemi niye kırdın be arkadaşım :D madem kırdın niye gelmedin madem gelmeyecektin neden yengeci yedin :D
Sokrates, ya da Platon (Eflatun) yaşıyor olsalardı senin bu sorunu cevaplamaya çalışırken acılar içinde çıldırarak ölürlerdi Hızır... :D

MERCURY90

Aktif Üye
Adı
HASAN
belkide balık forumlarındaki en güzel konu bu bence
birde şu bilip bilmeden gelipte yazın balık olmaz yok kışın olmaz deyip insanın canını sıkanlardan bahsetmek istedim. ne zaman olur diye sorduğumda kışsa yaz yazsa kış diyor. olacek işmi yaw!

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Abi yazın balığa gidiyorum "yazın balık olmaz kışınnolur" diyorlar, kışın balığa gidiyorum "kışın balık olmaz kışın balık olur" diyorlar
anlayan anlamayan herkes bir şey (negatif) söylüyor... zaten balık tutamıyorum!!!
sakın bana gelipte baharda balık olmaz demeyin! hepten kalpten giderim valla
belkide balık forumlarındaki en güzel konu bu bence
birde şu bilip bilmeden gelipte yazın balık olmaz yok kışın olmaz deyip insanın canını sıkanlardan bahsetmek istedim. ne zaman olur diye sorduğumda kışsa yaz yazsa kış diyor. olacek işmi yaw!
Zaten söylemişsin daha önce . :)

night fisher

Daimi Üye
Adı
fatih h
''Selamın Aleyküm abi,RASTGELE,nasıl çıkıyormu balık???'' 5 metre kadar yukarıdayım,aşşağıda gölete olta atan abiye soruyorum .İsteksizce çeviriyor kafayı,tek kaşını kaldırıp ''nabicen sen,sanane!! '' elimdeki kola (cam) şişesi saniyede adamın kafasında patladı,şapka korudu Allahtan.Elimden zor aldılar.
20 sene önceydi...

leventt

Aktif Üye
Adı
leventt
Avlakta wc olmaması idrar torbamız patlayacak korkuyorum :)Bizim avlaklar ayaküstü kalbürüstü yerler ağaç dibi pek yok :)