Büyükçekmece ve ötesindeki benzeri sığ sudaki meralarda, tek iğne şamandıralı yemli ile istavrit ve ne gelirse diye atığımız üç iğneli dip takımları için

yanımıza gelip dakikalarca yorum yapanlar yokmu

BEynime kazılmış bazı dialogları aktarıym dedim

bazıları çok fena beyler, kafayı yememek mümkün değil

malum yazlık bölgede tabi kendisini burjuva ilan etmiş, kış günü halbuki şehrin kaosunda ne iş yaptığını kimsenin bilmediği insanların içinde komplekslerini ayyuka çıkaranların acaip tavan yaptığı yerler.. Oha bu kadar uzun cümle olurmu dedim bende şimdi kendime

'' usta sen burda şimdi tek iğneye bi tane istavrit gelecek diye mi bekliyosun? ''
'' oohhoooo iki saattir burdayız gelen bi tane balık abi, bunun için mi bekliyosunuz burda, pes vallahi''
'' ne çıkıyo burda? vatos geliyomu vatos ''
'' Aga teknen olucak çıkıcan alıcan iki kilo balık dönücen işte, burda böyle bekle sabaha kadar 4 tane balık''
'' bu ne dikenli dikenli ıııyyyyy, bunu yiyomusunuz? ''
'' bu böceklerle mi balık tutuyosunuz, iğneye takınca ses çıkartıyo mu? ''
'' öğğğggkkk bu kurtları nası elliyosunuz kuzum, oooovvv bu ne böyle, aşkım hadi gidelim bikaç tane daha bira alalım benim burda midem bulandı''
'' usta biz kışın boğazda isavriti 10 lu 10 lu tutuyoruz yaaa, buna vallahi can dayanmaz git evine yat uyu yaw''
İşte en klişe ve en çok çıldırtan bölüme geldik.
Elinde kamış, gece yarısı gözünü dikmişsin fosfora arkadaşınla sohbettesin ve alkollü mekandan yanında metresi ile çıkmış bir tip gelir

'' Ne o ? çıkmıyo dimi bişey? burdan ne çıkar ki zaten, onlar ne onlar kovadaki kefal mi? kedilere ver onları kardeş.. ''
İkinci tip gelir yine aynı şekilde soru ve içinde cevabı ile birlike

lütfen buraya bir ağlama smilesi koyun adminlerim

Şahıs- '' Yok bişey deemi? ''
Bizden derin bir püfff sesi cevapsız
Şahıs- '' Çıkmıyo dimi? ne çıkçak gaardeeş burdan! ''
ikinci derin püfffff
Şahıs- '' Bizim oralarda elimizle dereden dutarık biz balığı, bunlara balık dimezler hata dedemgiller, deredekinin gozunu sevim ben eşşşşek gadan balık, ahanda ayaaam gadar, heeehhh beeee, siz bunları nası yiyonuz ben ona şaşıyom aga, cık cık cık... ''
derinlerdeki püfflerimiz cevap vermemek için ciğerimizi dağlamakta ve o anda adamın yanındaki kadın konuşur ve hevesleniris gitmeleri için
Şahısın yanındaki kadın '' Beni balığa götürsene sende bigün hayvan, bah şuraya hele millet garısıynan gızıynan geliyo'' FİNAL... Adam cevap verir ve anında kaybolurlar '' Lan karı bi .... git allaaşkına, hade gardaş rasgeleee''