Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık tutarken gıcık olduğumuz durumlar...

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Şükür benim avlaklarda pek kimse olmuyor.Ama birkeresinde 2 azman köpek kovalamıştı beni.Elimde kamışla o ağaca nasıl tırmandığıma halen şaşarım.
Nasıl gıcık olduysam itlere..:D

fenerli

Aktif Üye
Adı
Cüneyt yetgin
Yem keserken arıların saldırısına uğramak.:mad::mad::mad::mad:

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Bak o da kötü gerçekten, kış gelse de kurtulsak diyorsunda artık yemli takılmadığım için böyle sorunumda yok tabii.

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
Büyükçekmece ve ötesindeki benzeri sığ sudaki meralarda, tek iğne şamandıralı yemli ile istavrit ve ne gelirse diye atığımız üç iğneli dip takımları için :) yanımıza gelip dakikalarca yorum yapanlar yokmu :mad::mad::mad: BEynime kazılmış bazı dialogları aktarıym dedim :D bazıları çok fena beyler, kafayı yememek mümkün değil :D malum yazlık bölgede tabi kendisini burjuva ilan etmiş, kış günü halbuki şehrin kaosunda ne iş yaptığını kimsenin bilmediği insanların içinde komplekslerini ayyuka çıkaranların acaip tavan yaptığı yerler.. Oha bu kadar uzun cümle olurmu dedim bende şimdi kendime :D:D:D:D

'' usta sen burda şimdi tek iğneye bi tane istavrit gelecek diye mi bekliyosun? ''
'' oohhoooo iki saattir burdayız gelen bi tane balık abi, bunun için mi bekliyosunuz burda, pes vallahi''
'' ne çıkıyo burda? vatos geliyomu vatos ''
'' Aga teknen olucak çıkıcan alıcan iki kilo balık dönücen işte, burda böyle bekle sabaha kadar 4 tane balık''
'' bu ne dikenli dikenli ıııyyyyy, bunu yiyomusunuz? ''
'' bu böceklerle mi balık tutuyosunuz, iğneye takınca ses çıkartıyo mu? ''
'' öğğğggkkk bu kurtları nası elliyosunuz kuzum, oooovvv bu ne böyle, aşkım hadi gidelim bikaç tane daha bira alalım benim burda midem bulandı''
'' usta biz kışın boğazda isavriti 10 lu 10 lu tutuyoruz yaaa, buna vallahi can dayanmaz git evine yat uyu yaw''
İşte en klişe ve en çok çıldırtan bölüme geldik.
Elinde kamış, gece yarısı gözünü dikmişsin fosfora arkadaşınla sohbettesin ve alkollü mekandan yanında metresi ile çıkmış bir tip gelir :D '' Ne o ? çıkmıyo dimi bişey? burdan ne çıkar ki zaten, onlar ne onlar kovadaki kefal mi? kedilere ver onları kardeş.. ''
İkinci tip gelir yine aynı şekilde soru ve içinde cevabı ile birlike :D :D lütfen buraya bir ağlama smilesi koyun adminlerim :eek::eek::eek::eek:
Şahıs- '' Yok bişey deemi? ''
Bizden derin bir püfff sesi cevapsız
Şahıs- '' Çıkmıyo dimi? ne çıkçak gaardeeş burdan! ''
ikinci derin püfffff
Şahıs- '' Bizim oralarda elimizle dereden dutarık biz balığı, bunlara balık dimezler hata dedemgiller, deredekinin gozunu sevim ben eşşşşek gadan balık, ahanda ayaaam gadar, heeehhh beeee, siz bunları nası yiyonuz ben ona şaşıyom aga, cık cık cık... ''
derinlerdeki püfflerimiz cevap vermemek için ciğerimizi dağlamakta ve o anda adamın yanındaki kadın konuşur ve hevesleniris gitmeleri için :D
Şahısın yanındaki kadın '' Beni balığa götürsene sende bigün hayvan, bah şuraya hele millet garısıynan gızıynan geliyo'' FİNAL... Adam cevap verir ve anında kaybolurlar '' Lan karı bi .... git allaaşkına, hade gardaş rasgeleee''

kefalci

Aktif Üye
Adı
Muvaffak İşmen
1-Yıllardır tecrübe kazandıgın bir balık konusunda ve mekanında birilerinin gelip ahkam kesmesi
- amca sen bu şekilde balık tutamazsın ,,,
- yok kardeşim ben zaten ördek bekliyorum , balık tutmuyorum ..

2- sudaki - yaşatmadaki balıgı merak edip sormadan izin almadan kaldırıp bakması

- 2 tanemi tutuun ?
- yok bilader yoldan geçiyordu satın aldım

3- gelen balıgı kıyıya alırken telefon çalması ,

- Alo naber nasılsın ne yapıyorsun ,
- şu anda hamamdayım yıkanıyorum ..

gibi..:)

Rıdvan Akalın

Daimi Üye
Adı
rıdvan akalın
Balık raporu olmadığından forumların en okunası konusu bu şu anda...

Tatlı suda geceden kalıp sabaha karşı aldığımız tek büyük çapakla tatlısuyu sonlandırıp istavrite geçtik. şaşkınlıklar gelen soruların sonu gelmedi av sonuna kadar.

Tatlı suda birkaç arkadaş kurduğumuz oltaları toplayana kadar gelen mandanın biri son oltanın kamışına basıp ömrüne son vermişti. Tahmin edersniz ki en iş yapan kamıştı.

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
Bende bundan uzak kalmak için bir çok avlak keşfettim.zaten kalabalık yerde olta atmayı sevmem ve mümkün olmadığınca gitmem..Özellikle gece avlarında fener ışık kullanmayı bilmeyenleriiii,yükses sesle konuşanları. artık uyarmaktan bıktım.. bana her seferin delikanlı,arkadaş haklısın demelerinden,de..ya. arkadaş balığa geliyorsun Karagöz eşkina gibi ya sessiz olmak birinci kural gerekmiyorsa yerinden dahi kalma,özellikle mendirek gibi deniz dikine inen kayaların önünde ışık yakmaları,gizli fener kullanmyı bilmiyorlar,fener yak söndür yak söndür bu olmazzz...4 taşın arasında 1 led ışık sabaha kadar sadece yem takmak için yansın bu balık bundan rahatsız olmaz ve görmez sabit ışık ama balıkçının kafasında ışık uçan dairee gibi geziyorrrya :):) denize tutuyor felan,bu olmaz..onun için sesiz ve kimsenin olmadığı yerleri tercihimdir..Meraklı insanlarız herşeyi sorarlar ve akıl verirler..tv izlediği belgeseli bana anlatıyorrr ya belgeseli ben çakiyorum AKTÖR,de senaristte oyuncuda izliyicide benim :):) ben kendim yakaladığım balığa bakarım,napiyim tv de,kini...geçenlerde yaban tv de biraz izledim küçük balık tutuyorlar SONRA KEDİYE atıyorlar bu yakışırmıyaaaa ALLAH aşkına....bu bide Türkiyede oluyor..bir daha açıpta izlemem lütfen saygı......Rastgele

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Bu şekilde burada balık tutamazsın dedikten sonra kafasına balığı attığımızda yüzlerinde oluşan garip ifade aslında bir çok zorluğa değiyor ama neyse...
:D

wolf

Aktif Üye
Adı
haydar özdemir
herkeze selam..bende iyi bir avdan sonra eve döndüğünüzde mahalle halkının kıskançlıktan bu balıkları tutmadın hadi itiraf et limandan balıkçıdan satın aldın demeleri ve ısrar etmeleri..bu yüzden kalp kırdığımda olmuştur :(