Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık tutarken gıcık olduğumuz durumlar...

emrepasa

Aktif Üye
1-) Avlağa ilk varışta malzemeyle uğraşmam.Ben hemen takımı suyla buluşturmak istesemde misinaların karışması ve suyun kenarında takımla uğraşmam.

2-)Özellikle tatlı suda balıkların yanlış isimle anılması.Memlekette köyden köye balığın ismi değişiyor nerdeyse.Bir keresinde kuzenim bu balıklar ne demişti bende tatlısu kefali demiştim ve 3 metre yanımda hiç tanımadığım bir yarma ''ne kefali lığaannn''demişti.Kanlı bıçaklı olacaktık,hala hatırlar hayırla yad ederim.Son bikaç yıldır Kayseri de sudak çıkıyor ama balığın adını levrek koymuşlar.Sudak la kim uğraşacak bee,nası isimmiş o öyle :).
Derede golde sazan harıc cıkan nerdeyse her balığın adının çapak olması :D

3-)Zıpkıncı.

4-)Bilmeyen,meraklı adam neyse de ukala adamdan nefret ederim.Taktırısın,burda balık çıkmaz vs.Taktırmaktanda nefret ederim bu arada.

emrepasa

Aktif Üye
5-)5.ve en nefret ettiim olay balıklar nerde?
Birgün balıktan dönüyorum,gece uyumamışım yaz sıcağı gözlerim patlıyor,pasaklıyım,halsizim vs bir arkadaşımla dolmuşta karşılaştım.
Dolmuşda sessiz bir ortam vardı ve ağırlıklı olarak genç bayanlar oturuyordu.Arkadaş neren geliyon abi diye sordu bene balıktan dedim.Biraz uzaktan konuşuyoruz tabi ben isteksiz konusuorum çunku normalde de hıc sevmediğim bır olay neyse doğal olarak herkes bizi dinliyor.Arkadaş sırıtarak ki genelde bu soruyu sırıtarak sorarlar''balıklar nerde'' dedi.Bütün dolmuş bana döndü,hatta şöför bile dikiz aynasından baktı :D tabi bende de hiç balık yok(olsa da cebimde tasıyacak değilim ya!yanımda ki çantada olacak tabi).O an ona bi cevap verdim ama inanın hatırlamıyorum :)Kısacası sırıtılarak sorullan''balıklar nerde'' sorusuna ayar olurum.Gömlek pantolon gezsesiniz yine aynı soruyu sorarlar!

avcihan

Aktif Üye
Adı
Cihan SARI
1- oltayı çekerken takılan poşet vb. ayakkabı bile çektim denizde ne işi var onun????
2-mantarlı lüfer takımındaki yemi kocagözlerin 2 dakkada mundar etmesi
3-yine mantarlı lüfer takımına atlayan 7-8 kiloluk mığrı bide kepçe yoksa yanında nasıl alıcan iskelenin üstüne gitti takım hadi aldın diyelim nasıl çıkartıcan takımı vıck vıck kayıyo etrafında dönüyo vs.(çanakkale)
4-sıyırtma takımın ucundaki ipeği gören vatandaşımızın iğnesi olmadığını farkettiğinde sorduğu ahiretlik sorular
5-izmarit takımını çektiğimde iğnelerdeki bütün yemlerin gitmesi durumunda yakınlardaki meraklı vatandaşlarımızın yüzündeki o ifade (bütün yemleride yedirmiş ama yakalayamadı ahahahaahah)
6-sıyırtma takımına yakalanan izmarit-istavrit-zargana balığının çektiğimde yarısının olmaması:D
7-olta atarken etrafımda sigara içen birisinin külünün rüzgarla uçması suretiyle gözüme gelmesi
8-vatandaşlarımızın bastığı yere bakmaması nedeniyle mundar olan yemler kesme tahtasını nasıl görmeyipte basıyorlar onu anlayamadım hala
9-
10-
11-
bunlar çoğalabilir :D

Muratulu

Yeni Üye
Adı
MURAT ULU
soru:ne tutuyosun???
cevap:BALIK
soru:ne balığı???
cevap:DENİZ BALIĞI
soru:ne takıyosun???
cevap:YEM
soru:ne yemi???
cevap:BALIK YEMİ
soru:burada balık oluyomu???
cevap:OLMAZ...
soru:ee.. sen neden tutmaya çalışıyon???
cevap:BEN BU MAHALLENİN DELİSİYİM..

Ediz Dülger

Aktif Üye
Adı
Ediz Dülger
4-5 metrelik teknede tam avlanırken gereksiz ayağa kalkan olursa korkunç sinir oluyorum :(

Rıza Kaya

Aktif Üye
Adı
Rıza Kaya
ben kolay gelsin rastgele derim...şurdanda ben atabilirmiyim diye müsade isterim genelde tamam derler ..buraya kadar iyide bide onlardan fazla tutmuyormuyum:) ahanda burası gıcık işte len bilader bizden sonra geldin bizden fazla tutdun demezlermi....:):)buda sitemizin farkı işte benim malzemeler onlarınkinden daha iyi yapılmış ve daha bilgili atan biri var..ama hele bune abi yaaa dedilermi BALIK SEVDAM diyorum kimsede anlamıyo :)

mrshadow

Aktif Üye
Adı
Selam Sana
Tüm yorumları tebessüm ederek okudum. Anlatılanlar bu sevdayla uğraşanların vazgeçilmezleri. Ne çok derdimiz varmış meğer :)

yktug

Aktif Üye
Adı
İbrahim Yüksel
Hep bizi üzenleri yazmışız.:mad:
İnanıyorum ki herkesin güzel anıları daha fazladır.
Balık sevdası da budur zaten...
Saygılarımla,
Esen kalınız...;)

cenkcelikag

Yeni Üye
Adı
cenk çelikağ
galata da acemiler yanima gelince deli oluyorum habire 4-5 takimi birden topluyorlar birini az daha dovecektim arkadas zor aldi elimden :)