Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

balık zevkimi bitirdiler!

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ohooo bunlardan her yerde var erkek kadın farketmiyor insanlıkdan nasibini almayan etrafımda olunca ben bile gıcık oluyorum sizin olmanız gayet normal geçmiş olsun sizde avı bırakmak yerine stilinizi değiştirin

gizempistis

Yeni Üye
Adı
gizem
bu forumda öyle insanların olmadığını biliyorum zaten lütfen arkadaşlar üstünüze alınmayın pırıl pırıl insanlar var
istanbul beşiktaşta ikamet ettiğimden dolayı sitilimide değiştiremiyorum göl vs tarzı
sakin yerlerede biraz çekindiğimden gidemiyorum malum ülkemize suç olayları alenileşti artık benim için balık yazın ege tarafında yapacağım şey olarak kaldı

gizempistis

Yeni Üye
Adı
gizem
İşimden dolayı 4 gündür istanbuldaydım. Gerçekten her geçen gün yaşamak zorlaşıyor gibi bir izlenim oluştu bende.
Heryerde,herşeyde bir olay var.
Haberleri açıyorum,kötü haberler dolu.
Hepinize allah kolaylık versin.

Tarabya tarafına balığa gittim,sanırım havadan dolayı pek.kalabalık değildi.Oralarda bayanların avlanması daha kolay olur sanırım.
togay bey hepimize inş
biz artık istanbulda yaşayanlar olarak bütün olaylar normal geliyor :harika::kötü:hatta olmayınca şaşırıyoruz :naslyany:
tarabyada iki kere tuttum yaz ayları dışında durgun olduğu için pek sorun yaşamadım ama yürüyüş mesafemde balık tutmak varken saygısızlar yüzünden kaç km gitmek zoruma gidiyor

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba,
Biz bile artık boğazda avlanmaya çekinir olduk, kendi meralarımızın yabancısı gibiyiz, garip garip tipler mi dersin, çok bilmişler mi, bıkkınlık verdi.
Balık yapan yerde olta atılamıyor, kalabalık olmayan yerde de balık yapmıyor vs.vs.
Hele galata köprüsüne gitmenizi hiç tavsiye etmem.
Boğaziçine gidecekseniz bile tek gitmeyin derim.
Rastgelsin Gizem hanım.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Evet kimse kimsenin olta alma özğürlüğünü saygısızca almasına izin vermemelidir.

Eğer yanlış avlanıyor ise kibarca nasıl kullanacağı halkında bilgi verir ise o insanda ona göre avlanmayı öğrenecektir.

Öğretmenin yolu hiç bir zaman, itip kakıp aşağılamak olmamalıdır.

gizempistis

Yeni Üye
Adı
gizem
Merhaba,
Biz bile artık boğazda avlanmaya çekinir olduk, kendi meralarımızın yabancısı gibiyiz, garip garip tipler mi dersin, çok bilmişler mi, bıkkınlık verdi.
Balık yapan yerde olta atılamıyor, kalabalık olmayan yerde de balık yapmıyor vs.vs.
Hele galata köprüsüne gitmenizi hiç tavsiye etmem.
Boğaziçine gidecekseniz bile tek gitmeyin derim.
Rastgelsin Gizem hanım.
teşekkür ederim sizede rastgelsin inş
ben kendimi bildim bileli beşiktaşta oturuyorum ama dediğiniz gibi kendi muhitimizde yabancı olduk üstüne üslük açgözlülükleri yüzünden eskiden (ben çocukken ) :islik: babamla tuttuğumuz balığın yarısı bile yok şu an boğazda.
boğaziçine tek gitmeyi bende gözüme kestiremiyorum açıkcası
destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim ben cinsiyet ayrımından bunları yaşadığımı sanmıştım ama hepimizin ortak sorunuymuş :mad::mad::mad::mad::mad:

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
bu yaşadığım şeyler malesefki sadece galatada olmadı bebek kuruçeşme taraflarındada benzerlerini yaşadım:(
togay bey hepimize inş
biz artık istanbulda yaşayanlar olarak bütün olaylar normal geliyor :harika::kötü:hatta olmayınca şaşırıyoruz :naslyany:
tarabyada iki kere tuttum yaz ayları dışında durgun olduğu için pek sorun yaşamadım ama yürüyüş mesafemde balık tutmak varken saygısızlar yüzünden kaç km gitmek zoruma gidiyor
Ben de kaç yıldır gitmiyorum ne Boğaz!a, ne köprüye..
3-5 balık için canı tehlikeye atmanın alemi yok..
Bu nedenle paralı avcılığı destekliyorum. Kessinler bileti, parayı verenin de yeri belli olsun..

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
teşekkür ederim sizede rastgelsin inş
ben kendimi bildim bileli beşiktaşta oturuyorum ama dediğiniz gibi kendi muhitimizde yabancı olduk üstüne üslük açgözlülükleri yüzünden eskiden (ben çocukken ) :islik: babamla tuttuğumuz balığın yarısı bile yok şu an boğazda.
boğaziçine tek gitmeyi bende gözüme kestiremiyorum açıkcası
destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim ben cinsiyet ayrımından bunları yaşadığımı sanmıştım ama hepimizin ortak sorunuymuş :mad::mad::mad::mad::mad:

Teşekkürler :)
Beşiktaşta biz de avlanıyoruz, eğer rapala (sahte balık) ile avlanıyorsanız yardımcı olurum., :)
Akıntısız dertsiz bir meradır, insan trafiği de çok olur, kendinizi güvende hissedebilirsiniz.
Yanlız bu hafta hava sakat fazla esecek, evden çıkmayın derim, ava gitmeyin.
İyi günler.