Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

balık zevkimi bitirdiler!

gizempistis

Yeni Üye
Adı
gizem
Evet kimse kimsenin olta alma özğürlüğünü saygısızca almasına izin vermemelidir.

Eğer yanlış avlanıyor ise kibarca nasıl kullanacağı halkında bilgi verir ise o insanda ona göre avlanmayı öğrenecektir.

Öğretmenin yolu hiç bir zaman, itip kakıp aşağılamak olmamalıdır.
artık internet var çok şükür bu forum var herkes herşeyi öğrenebiliyor keşke azarlamada olsa öğretme amaçlı olsa onada razıyım ama yok malesef

çoğu hiç arkasına bakmadan atış yapıyor 2 ay önce bir köpeğe denk geldi birinin çaparisi umursamadı yoldan geçenler hayvancağıza yardım etti
:(:(

gizempistis

Yeni Üye
Adı
gizem
Teşekkürler :)
Beşiktaşta biz de avlanıyoruz, eğer rapala (sahte balık) ile avlanıyorsanız yardımcı olurum., :)
Akıntısız dertsiz bir meradır, insan trafiği de çok olur.
Yanlız u hafta hava sakat, evden çıkmayın derim.
İyi günler.
sahile uzun zamandır gezmek dışında inmedim indiğim zamanda şansıma pek balıkcı görmediğimden denemekte istemedim açıkcası
dediğiniz gibi havalardan 1-2 haftası daha var rahat rahat sahilde oturup balık tutmanın
gitmeden önce bana mesaj atarsanız çok sevinirim gerçekten sahte balık avlanması hele şu kış aylarında bana daha avantajlı geliyor eldivenle yem kesmek bağlamak yerine :):)

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
sahile uzun zamandır gezmek dışında inmedim indiğim zamanda şansıma pek balıkcı görmediğimden denemekte istemedim açıkcası
dediğiniz gibi havalardan 1-2 haftası daha var rahat rahat sahilde oturup balık tutmanın
gitmeden önce bana mesaj atarsanız çok sevinirim gerçekten sahte balık avlanması hele şu kış aylarında bana daha avantajlı geliyor eldivenle yem kesmek bağlamak yerine :):)
Tamamdır Gizem Hanım,
Görüşmek dileğiyle.

caberia

Daimi Üye
Adı
Mustafa ÖZCAN
xbox 360 da rapala nın kendi oyunu var hatta kamış makine sette var

Plankton

Aktif Üye
Adı
salih
Olta salladığım uzunca bir kıyı şeridinde, genelde hep tek başıma olduğumdan bir kişi görünce bile '' koskoca denizde başka yer mi kalmamış diye geçiriyorum içimden :p '' şaka bir yana, selam verip 100-200 metre uzaklaşıpta olta sallarım.Rahatsız etmemek için.

Orada olsam muhtemelen bende soğurdum bu keyiften.Resmen birbirine yapışık bir şekilde olta sallıyor insanlar. :eek:

En iyisi bir kaç arkadaş yada forumdan oralarda olta sallayan kişilerle daha sakin yerlere gitmek. :)

Rastgelsin..