Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
artık internet var çok şükür bu forum var herkes herşeyi öğrenebiliyor keşke azarlamada olsa öğretme amaçlı olsa onada razıyım ama yok malesefEvet kimse kimsenin olta alma özğürlüğünü saygısızca almasına izin vermemelidir.
Eğer yanlış avlanıyor ise kibarca nasıl kullanacağı halkında bilgi verir ise o insanda ona göre avlanmayı öğrenecektir.
Öğretmenin yolu hiç bir zaman, itip kakıp aşağılamak olmamalıdır.
sahile uzun zamandır gezmek dışında inmedim indiğim zamanda şansıma pek balıkcı görmediğimden denemekte istemedim açıkcasıTeşekkürler
Beşiktaşta biz de avlanıyoruz, eğer rapala (sahte balık) ile avlanıyorsanız yardımcı olurum.,
Akıntısız dertsiz bir meradır, insan trafiği de çok olur.
Yanlız u hafta hava sakat, evden çıkmayın derim.
İyi günler.
Tamamdır Gizem Hanım,sahile uzun zamandır gezmek dışında inmedim indiğim zamanda şansıma pek balıkcı görmediğimden denemekte istemedim açıkcası
dediğiniz gibi havalardan 1-2 haftası daha var rahat rahat sahilde oturup balık tutmanın
gitmeden önce bana mesaj atarsanız çok sevinirim gerçekten sahte balık avlanması hele şu kış aylarında bana daha avantajlı geliyor eldivenle yem kesmek bağlamak yerine![]()
gerçeği gibi olurmu yaaaen güzeli fishing simulator![]()
xbox 360 da rapala nın kendi oyunu var hatta kamış makine sette var