Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

balık zevkimi bitirdiler!

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
bu olay tamamen ahlak çöküşünden sadece istanbulda değil sinoptada artık ailece aktivite çok zor eskiden ailece iskeleye veya sahile gittiğimizde bayan olunca toparlanıp efendice davranırdı şimdiyse aile görünce azgın köpekler gibi salyalı ağızları tamamen bozuluyor 30 bin nufuslu sinopta bunlar yaşanıyorsa istanbulda neler olur tahmin edemiyorum napalım bizde daha uzağa ve boş alanlara gidiyoruz

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
galata için haklısın gizem.. lakin bebek sahili içinbirşey diyemicem..
sen hisar veya aşiyanın oraya gel.. biri öyle desin bakim onu rapala diye denize atmazsam adam değilim :=)

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Eytt atıcılar gelmiş yürü be yavuzum

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
valla erol denemesi bedava :=) birisi öyle şekilde davransın birisine ben varken oralarda bak bakm ne oluyor

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
yürübe koçum benim :)ben çok korkarım Öyle şeylerden benide korursun artık :):)

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
yokbene koruması.. olmaz öyle şeyler bizim oralarda.. olursada benden başkası delirmez :D

Sahil33

Daimi Üye
Anlattıkların da sonuna kadar Haklısın. @gizempistis

Sadece bayan olmandan dolayı değil. Bizler bile arada Sırada gittiğimiz içi aynı muameleyi yapanlar çoklukta.

Ben de sırf bu Yüzden Boğaz'da Kıyıdan Avcılığı bıraktım.

Önce insan Olmayı Öğrenmek gerekli.
Abim kıyı yi bıraktın da tekneyle de aynı adam deniz de kerterez yapmış burada ben avlanı yorum diyo ben de yaşadığım bir olayı anlatim meşur olmuş bir avlak toplam da 6 kişi av yapabilir 7 olmuyo yer yok üstünü ne çıkacak kaya yok öyle biyer .birde ben de gidim dedim saat öylen 12 00 biri vardı olta lar açık ama suda değil RAS gelsin dedim ses yok aradan zaman geç ti adam horluyo akşama doru gelmeye başladılar sonradan anladım balik akşam yapıyormuş dayım da yer kapmak için 5 saat önceden gelmiş

Sahil33

Daimi Üye
Üç tarafımız denizler le çevrili ama yetmiyo bizler Böyleyiz işte kaybedince kıymet biliyoz..valla balikların işi zor kıyıda olta çılar zıpkıncılar ağ cılar biraz açıkta tekneler sonra gırgırlar tıroller Avcı balik lar ..ha geçen lerde biriyle karşılastım balik tutuyordu ne gelir se alıyordu dayanamadım abim dedim bunlar küçük dedim yesen yenmez satsan satılmaz dedim bana verdiği cevap ev iki tane kedisi varmış onlara götürüyor Muş

gizempistis

Yeni Üye
Adı
gizem
TEKER TEKER CEVAP YAZAN ARKADAŞLARA ÇoK TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKTEN SAYENİZDE TEKRAR GÜÇ ALDIM YARIN EĞER HAVA GÜZEL oLURSA BEŞİKTAŞ SAHİLİNE İNECEĞİM
iş hayatında vs de zaten böyle insanlarla karşılaşıyorumm ama kafamı dinlemeye gittiğim yerlerde cevap veripte tartışma çıkarmak istemiyorum çünkü tersim çok pis ben kavgaya başlarsam polislik olacağımıda biliyorum o yüzden kendi sahilimde keyfime bakacağım

ç0k klasik bir söz 0lacak ama yurtdışında geçimini balıkçılıkla geçinen yerlerde bile böyle şeyler yaşamadım
heleki çok bilmişler fena yahu belki amacım balık değil belki tutup geri salcam sanane diye bağırasım geliyor sabır gizem sabır :(