Sahil33
Daimi Üye
Zaten balik demek sabır demek sabır yok sa balik ta yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
çoğu kişiyi tenzi ederek söylüyorumki genel doğu anadolunun kadına bakış zihniyeti göçle beraber istanbulu sardı zaten. Kadına saygısı olmayan bir insandan genel kişilik bekleyemeyiz bunu ben değil çoğu sosyoloğun tespitiKadin olmanin doguda extra zorluklari yilmayin bence ki baska bayan balik sevdalilari varsa yada niyetlenen sen bayrak gibi dik durki onlarda cesaret alsinlar rasgele
sabır demişsiniz ama bir balığı bekleme sabrı vardır birde terbiyesiz ve edepsiz insanlara karşı gösterilen sabır ki genelde ikinci daha yıpratıcı oluyor ben 5 senedir bunu terbiyesizliklere rağmen sabrımı korudum ama yeter yani!Zaten balik demek sabır demek sabır yok sa balik ta yok
Biz ler erkek olarak ta yaşıyoruz sorunları tabi seninki gibi olmasada mesela ben kalabalığı hiç sevmem bazen belli bildiğim yerler var tek başıma gidiyorum .bazen de gece gidiyorum sabaha kadar tek başıma en sevdiğim o güneşin doğuşunu seyretmek sahilde ki o dalganın kıyı da çıkardı o ses bana yetiyor birde balik yakaladım sa bir kaç gün idare ediyo benisabır demişsiniz ama bir balığı bekleme sabrı vardır birde terbiyesiz ve edepsiz insanlara karşı gösterilen sabır ki genelde ikinci daha yıpratıcı oluyor ben 5 senedir bunu terbiyesizliklere rağmen sabrımı korudum ama yeter yani!
zaten bir insan balık tutuyorsa sabırlı olacağını bilir ama sadece BALIĞA!!!