Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

balık zevkimi bitirdiler!

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Allah Alla.
oltayı bırakıp sopayı alasım geldi.
Ama bizim sitenin delikanlıları @Rapalacı, @masarati , @Erol 61 kardeşim var gerekeni yaparlar.
olara güvenim tam efendilikte 1 numaralar hepsini sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

arkadas

Daimi Üye
Adı
ibrahim
Kadin olmanin doguda extra zorluklari yilmayin bence ki baska bayan balik sevdalilari varsa yada niyetlenen sen bayrak gibi dik durki onlarda cesaret alsinlar rasgele

gizempistis

Yeni Üye
Adı
gizem
Kadin olmanin doguda extra zorluklari yilmayin bence ki baska bayan balik sevdalilari varsa yada niyetlenen sen bayrak gibi dik durki onlarda cesaret alsinlar rasgele
çoğu kişiyi tenzi ederek söylüyorumki genel doğu anadolunun kadına bakış zihniyeti göçle beraber istanbulu sardı zaten. Kadına saygısı olmayan bir insandan genel kişilik bekleyemeyiz bunu ben değil çoğu sosyoloğun tespiti
buradaki yazılanlardan sonra gerçekten güç aldım ben beşiktaşta balık sevdama devam edeceğim saolsun bir kaç arkadaş eşlik edebileceklerini söylediler saolun rasgele

gizempistis

Yeni Üye
Adı
gizem
Zaten balik demek sabır demek sabır yok sa balik ta yok
sabır demişsiniz ama bir balığı bekleme sabrı vardır birde terbiyesiz ve edepsiz insanlara karşı gösterilen sabır ki genelde ikinci daha yıpratıcı oluyor ben 5 senedir bunu terbiyesizliklere rağmen sabrımı korudum ama yeter yani!
zaten bir insan balık tutuyorsa sabırlı olacağını bilir ama sadece BALIĞA!!!

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
pis kavga ettiginden eminim :D akıllının zati bu işlerde ne işi var

Sahil33

Daimi Üye
sabır demişsiniz ama bir balığı bekleme sabrı vardır birde terbiyesiz ve edepsiz insanlara karşı gösterilen sabır ki genelde ikinci daha yıpratıcı oluyor ben 5 senedir bunu terbiyesizliklere rağmen sabrımı korudum ama yeter yani!
zaten bir insan balık tutuyorsa sabırlı olacağını bilir ama sadece BALIĞA!!!
Biz ler erkek olarak ta yaşıyoruz sorunları tabi seninki gibi olmasada mesela ben kalabalığı hiç sevmem bazen belli bildiğim yerler var tek başıma gidiyorum .bazen de gece gidiyorum sabaha kadar tek başıma en sevdiğim o güneşin doğuşunu seyretmek sahilde ki o dalganın kıyı da çıkardı o ses bana yetiyor birde balik yakaladım sa bir kaç gün idare ediyo beni

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
İstanbul un kültür seviyesi zaten yerlerde malesef, bu sadece deniz kıyısından balık tutanlar için değil, heryerde böyleler; sokakta, trafikte, heryerde.
Daha bugün olan olay, sokaktan arabayla çıkacağım, kenarda arabasını koyup bekleyebilecek yeri varken sokağın ortasında yakmış dörtlüleri duruyor birisini bekliyor adam, az bekledim yine sesimi çıkarmadım baktım olacak gibi değil çaldımda çaldım kornayı. Bana eliyle bir dakika yapıyor bir de daha adam gelmese inip diyecektim, kenarda boşlukta beklesene diye. Durabilecegi boşluk bir alan olmasa tamam diyecegim de koca yer var. Tabiri caizse heryer Hanzo ile doldu malesef. Sinoptan bir abimiz de yazmış, eskiden aile gelince millet kendine çeki düzen verirdi, şimdi daha da beter oluyorlar diye. Durum malesef bu. Kötü ama gerçek.

Birde bu size laf edip bezdiren adamlar, işi gücü olmadığı için hergün orada ve tuttuğu balığı sattığı için, sizi başından def ederse mekan onlara kalacak gözüyle bakıyor.

Bence de tek başınıza gitmeyin, iki ya da üç kişi olursanız sizin için daha iyi olacaktır. Tek adam her zaman yenmesi daha kolay lokmadır. Bir de yemli ile avda oturup beklediğiniz için daha da hedef haline geliyorsunuz. Çapari veya rapala avcılığına, spin ile balık alınan zamanlarda (bogazda biraz daha kısa bir mevsimi olduğu için boyle söyledim) spin tarzını seçin bence de.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
İstanbul un kültür seviyesi zaten yerlerde malesef, bu sadece deniz kıyısından balık tutanlar için değil, heryerde böyleler; sokakta, trafikte, heryerde.

Açarsanız bu uzun cümleyi bizde aydınlanırız.
Ama hehalde Bir kültür şehri olan İstanbulu değil İstanbulda yaşamayı hak etmeyen yani sizin tabirinizle hanzoları kast ettiniz.
Baki selamlar.

Son düzenleme: