Aslında sitemim size değil son dönemde İstanbul`da daha önce hiç yaşamadığımız kadar gerginliklere şahit oluyoruz çünkü herkeste bir en iyi balıkçı benim , bakım gördünüz mü en güzel mera burası , hatta daha da ileri giderek kendi Anadolu yada Avrupa yakasında av yapmasına rağmen tam zıttı kıyıda balığın çoştuğu yıkıldığı tarzında paylaşım yapan sosyal medya fenomenliğine soyunmuş ciddi kitlelere ulaşan kişilere..
Balıkçının kralı kimdir gerçekten ?
Mesela @SKARPİ66 hocamdır bildiğini en ince detayına kadar aktarır bir ürün alacaksındır hiç görmediğin bir teknikte surf kamışının uç kısmını aksiyonunu sana gösterir ufkun açılır..
YouTube bana işin show kısmı gibi geliyor uzun zamandır. Marka sponsorlukları ile gelen yanlı yorumlar sizin örneğiniz gibi daha önce ak dediğine bir anda kara diyen siyasiler gibi sponsorluk tan sonra en iyisi bu demeleri bunlar bana hep yapmacık geliyor ve gelmeye de devam edecek..
Neyse yine yazasım tuttu dikkat edeyim de 2 yıl sonra biri gelip sen kimsin demesin

Biz ince ayar düşünmedikçe birçok şeyin ayarı kaçıyor..
Balıkçıların kralını değil de en iyi en öğretici ve faydalı kanalı arıyor olsaydık oyumu sonuna kadar İsmail Altan olarak kullanırdım