berkeetunca
Yeni Üye
- Adı
- Berke
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Herkese merhaba edremit bölgesinde beraber av yapabileceğim hobidaş buddy aramaktayım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
yardımlarınız için teşekkür ederimHoş geldiniz. ben de o bölgede yaşıyordum malesef görev nedeniyle taşınmak durumunda kaldım. imkan olsaydı davet etmek isterdim sizi. avlanacaksanız aracınız varsa altınoluk fener, güre iskele ve kadırga taraflarını tavsiye ederim genellikle 9-11 arası mırmır yapar. haricen pek verimli bi bölge değil malesef tekneler sebebiyle
bende balıkesir merkezde yaşıyorum benimde etrafımda çok balık tutmayı seven arkdaşım yok müsait bir zamanda sana eşlik etmek isterimHerkese merhaba edremit bölgesinde beraber av yapabileceğim hobidaş buddy aramaktayım
Berke foruma hoş geldin. Yazları çoğunlukla o bölgede avlanıyorum. Bölgedeki spin avcılarının üye olduğu bir facebook grubu var. Orada kendine bir arkadaş bulup ava gidebilirsin belki.Herkese merhaba edremit bölgesinde beraber av yapabileceğim hobidaş buddy aramaktayım
Selam Berke, bende Altınoluktayım, beraber gidebiliriz. Başka kişilerde varsa olur, Altınoluk, Edremit, Küçükkuyu taraflarından.Herkese merhaba edremit bölgesinde beraber av yapabileceğim hobidaş buddy aramaktayım