Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balıkesir/Edremitten selamlar

berkeetunca

Yeni Üye
Adı
Berke
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese merhaba edremit bölgesinde beraber av yapabileceğim hobidaş buddy aramaktayım

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoş geldiniz. ben de o bölgede yaşıyordum malesef görev nedeniyle taşınmak durumunda kaldım. imkan olsaydı davet etmek isterdim sizi. avlanacaksanız aracınız varsa altınoluk fener, güre iskele ve kadırga taraflarını tavsiye ederim genellikle 9-11 arası mırmır yapar. haricen pek verimli bi bölge değil malesef tekneler sebebiyle

berkeetunca

Yeni Üye
Adı
Berke
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoş geldiniz. ben de o bölgede yaşıyordum malesef görev nedeniyle taşınmak durumunda kaldım. imkan olsaydı davet etmek isterdim sizi. avlanacaksanız aracınız varsa altınoluk fener, güre iskele ve kadırga taraflarını tavsiye ederim genellikle 9-11 arası mırmır yapar. haricen pek verimli bi bölge değil malesef tekneler sebebiyle
yardımlarınız için teşekkür ederim

secolanga

Aktif Üye
Adı
Sercan
Herkese merhaba edremit bölgesinde beraber av yapabileceğim hobidaş buddy aramaktayım
Berke foruma hoş geldin. Yazları çoğunlukla o bölgede avlanıyorum. Bölgedeki spin avcılarının üye olduğu bir facebook grubu var. Orada kendine bir arkadaş bulup ava gidebilirsin belki.