- Adı
- YaşaR
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Sen yaşıyormuydun beSerkan beni yazmaya unutmuşsun. Ben orda olmazsam Hunter ı ( Mustafa) kim kızdıracak.![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen yaşıyormuydun beSerkan beni yazmaya unutmuşsun. Ben orda olmazsam Hunter ı ( Mustafa) kim kızdıracak.![]()
abi mümkünse karşı karçıya oturalım sonra benim şakülüm kayıyorSekan yan yana mı oturacaz karşı karşıya mı![]()
ah be abi sensiz tadı çıkarmı yav kim toz kaldıracakSerkan beni yazmaya unutmuşsun. Ben orda olmazsam Hunter ı ( Mustafa) kim kızdıracak.![]()
Yok yok biz yan yana oturalım Serkan hem terhis hediyeni getirecemabi mümkünse karşı karçıya oturalım sonra benim şakülüm kayıyor![]()
tamam abi ama bir şartım var bana fazla içirme lütfen sonra çıktığım çadırı bulamıyorumYok yok biz yan yana oturalım Serkan hem terhis hediyeni getirecem![]()
pardon aytaç abi yaa kambersiz düğün aytaç abisiz organizasyon olurmu kayıpsın abi bayağıdırSerkan beni yazmaya unutmuşsun. Ben orda olmazsam Hunter ı ( Mustafa) kim kızdıracak.![]()
Ben söz vermiştim Serkan DAM senin diyetamam abi ama bir şartım var bana fazla içirme lütfen sonra çıktığım çadırı bulamıyorum![]()
hediye içinde ayrı teşekkürler abicim
salih abi bugün sırf turna avı için gittim spin olta aldım shimano catana 2.80 cm ve cormoron makina
eywallah abicim eksik olma görecez bakalım senin dam ın marifetlerini ama senin oltan uğurludur abi buna eminimBen söz vermiştim Serkan DAM senin diye![]()