BalıkSevdam Yeni Arayüzü (13 Kasım 2014)

Bence de güzel ve hızlı olmuş.
Yalnız profilimize baktığımızda açtığın konular başlığında daha önce açtığımız konuları görebiliyorduk. Şimdi sanırım sadece açtığımız konuları göremiyoruz. Yada ben beceremedim. 🙂

Profilinizde "hakkında" sekmesinde her ikisini de görebilirsiniz veya üst sağ menüde yani isminizin yazdığı açılı menüde Paylaştığın İçerikler var oradan da takip edebilirsiniz veya forum ana sayfada Yeni Mesajlar bölümü var orada Açtığım Konular sekmesi var oradan da bakabilirsiniz. Sağ kısımdaki ikonlarla sayıyı da çoğaltabilirsiniz.

Eski arayüz daha kullanışlıydı bence. yeni arayüze alışmak biraz zaman alacak ama hayırlı olsun diyelim..

Yeni arayüz çok güzel olmuş. Modernize edilmiş. Ben çok beğendim. Emeği geçen herkese teşekkürler.

İlk başlangıçda, her şeyde olduğu gibi burada da küçük adaptasyon sıkıntıları ve ufak tefek eksiklikler mutlak olacaktır. Alıştıktan ve taşlar yerli yerine oturduktan sonra ..............................( Mesela burada simillerde '' Mükemmel '' işareti olabilmeli.😡😕 )

Ha, birde üye avatar resim ve bilgilerini içeren çerçevenin sol alt köşesinde On Line, Off Line ışığı eksik kalmış gibi.

Back