Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıldı Balza Japana 3-15 2.10 LRF kamışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Almak istediğim malzemeler için kendime bütçe ayırmaya çalışıyorum. Bundan dolayı elimdeki malzemeleri satmak durumunda kalıyorum.

Kamıştan çok memnunum, önceki yazılarımdan kamış hakkında bilgi edinebilirsiniz. LRF'de hissiyatı oldukça iyidir. Light spin de rahatlıkla yapılabilir. Performansı tatmin edici düzeyde kesinlikle. Bazuka kılıfının olmasını da büyük avantaj olarak değerlendiriyorum. Gayet kullanışlı bir kılıf, makineyi kamıştan çıkartmadan taşınabiliyor.

Kamışta çizik, darbe vesaire bir şey yoktur. Her av dönüşü detaylı temizliğini yaptım. Yüzüklerinde korozyon, paslanma yoktur. Buna mahal vermemek için düzenli olarak bakımını yaptım. Sıfır ayarında bir kamıştır.

Bir rapor paylaşmak isterim bu kamışla yaptığım bir avdan:
İzmit Turna Üçlemesi

Yanında bir kaç parça ürün hediye edeceğim, hepsi denenmiş ve iş yapmış ürünlerdir. Özellikle Popper fiyatından beklenmeyecek işler yapmış, çok kez turna yakalamıştır.

İstediğim fiyat pazarlıksız 65 liradır. Fotoğraflardan anlayabilirsiniz kamışın temizliğini. İstanbul ve İzmit içinde elden teslim etmeyi düşünüyorum.

DSC_0700-01.jpeg DSC_0705-01.jpeg DSC_0707-01.jpeg DSC_0708-01.jpeg DSC_0701-01.jpeg DSC_0704-01.jpeg DSC_0706-01.jpeg

Storm Twitch Stick 08 -Turna sahtesi
Kendo Baby jig
Pelican Xeon Popper 70
DSC_0711-01.jpeg

Bir paket de Mebaru Aji Worm mix
DSC_0700-02.jpeg

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kamış satılmıştır, konu kilitlenebilir. Teşekkür ederim.

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hayırlı olsun sırf bazukasi o kadar eder zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...