Emrecan Kaya
Daimi Üye
- Adı
- Emrecan Kaya
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Bugün sabahtan balığa gitme niyetindeydim, ama uyandığımda öğlen olmuştu. Gideyim mi gitmeyeyim mi derken atladım otobüse. Saat dört civarı avlağa vardım. Takımlarımı hazırlayıp at çek yapmaya başladım.
Çok sayıda sahte denedim, ne vuruş ne de takip alabildim. Klipse sahte balık yerine iki liralık Oskar kaşık iliştirdim. Bundan sonra takipler ve vuruşlar ardı ardına gelmeye başladı. Kaşığın iğnesi yeterince sağlam olmadığından üç tane turnaya yolun yarısında veda etmek zorunda kaldım. Daha sonra üzerindeki iğneyi Owner marka üçlü iğneyle değiştirdim.
Bir saatlik bir süre içerisinde bu güzelleri kandırmayı başardım. Akşam ezanıyla birlikte geri dönüş yoluna geçtim.
Geçirdiğim en keyifli avlardan biriydi diyebilirim. Özellikle incecik LRF kamışı ve makinesiyle bu balıkları çekmek mükemmel bir haz.
Takım Bilgisi;
Kamış: Balza Japana 210 3-15
Makine: Okuma Ceymar 25
Misina: Kendo 0.09 ip misina
Bununla birlikte en uca 15 santimetre kadar 0.32 Shimano Aero Surf
Sahte: Standart Alba tipli Oskar kaşık
Gönlüm istedi ki fotoğrafları avlakta çekeyim; ama avlandığım yer dik kayalıklardı, hareket kabiliyetimi oldukça kısıtlıyordu. Bir dahaki sefere sözüm olsun.
Balıkların en büyüğü 53, ortanca olan 51 ve en küçüğü 48 santimetre geldi.
İğneniz her daim keskin olsun, saygılarımla.
Çok sayıda sahte denedim, ne vuruş ne de takip alabildim. Klipse sahte balık yerine iki liralık Oskar kaşık iliştirdim. Bundan sonra takipler ve vuruşlar ardı ardına gelmeye başladı. Kaşığın iğnesi yeterince sağlam olmadığından üç tane turnaya yolun yarısında veda etmek zorunda kaldım. Daha sonra üzerindeki iğneyi Owner marka üçlü iğneyle değiştirdim.
Bir saatlik bir süre içerisinde bu güzelleri kandırmayı başardım. Akşam ezanıyla birlikte geri dönüş yoluna geçtim.
Geçirdiğim en keyifli avlardan biriydi diyebilirim. Özellikle incecik LRF kamışı ve makinesiyle bu balıkları çekmek mükemmel bir haz.
Takım Bilgisi;
Kamış: Balza Japana 210 3-15
Makine: Okuma Ceymar 25
Misina: Kendo 0.09 ip misina
Bununla birlikte en uca 15 santimetre kadar 0.32 Shimano Aero Surf
Sahte: Standart Alba tipli Oskar kaşık
Gönlüm istedi ki fotoğrafları avlakta çekeyim; ama avlandığım yer dik kayalıklardı, hareket kabiliyetimi oldukça kısıtlıyordu. Bir dahaki sefere sözüm olsun.
Balıkların en büyüğü 53, ortanca olan 51 ve en küçüğü 48 santimetre geldi.
İğneniz her daim keskin olsun, saygılarımla.