Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmit Turna Üçlemesi

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün sabahtan balığa gitme niyetindeydim, ama uyandığımda öğlen olmuştu. Gideyim mi gitmeyeyim mi derken atladım otobüse. Saat dört civarı avlağa vardım. Takımlarımı hazırlayıp at çek yapmaya başladım.

Çok sayıda sahte denedim, ne vuruş ne de takip alabildim. Klipse sahte balık yerine iki liralık Oskar kaşık iliştirdim. Bundan sonra takipler ve vuruşlar ardı ardına gelmeye başladı. Kaşığın iğnesi yeterince sağlam olmadığından üç tane turnaya yolun yarısında veda etmek zorunda kaldım. Daha sonra üzerindeki iğneyi Owner marka üçlü iğneyle değiştirdim.

Bir saatlik bir süre içerisinde bu güzelleri kandırmayı başardım. Akşam ezanıyla birlikte geri dönüş yoluna geçtim.

Geçirdiğim en keyifli avlardan biriydi diyebilirim. Özellikle incecik LRF kamışı ve makinesiyle bu balıkları çekmek mükemmel bir haz.

Takım Bilgisi;
Kamış: Balza Japana 210 3-15
Makine: Okuma Ceymar 25
Misina: Kendo 0.09 ip misina
Bununla birlikte en uca 15 santimetre kadar 0.32 Shimano Aero Surf
Sahte: Standart Alba tipli Oskar kaşık

Gönlüm istedi ki fotoğrafları avlakta çekeyim; ama avlandığım yer dik kayalıklardı, hareket kabiliyetimi oldukça kısıtlıyordu. Bir dahaki sefere sözüm olsun.

Balıkların en büyüğü 53, ortanca olan 51 ve en küçüğü 48 santimetre geldi.

DSC_0484-01.jpeg

DSC_0488-01.jpeg

İğneniz her daim keskin olsun, saygılarımla.

Cevat Göven

Daimi Üye
Adı
cevat göven
maşallah güzel av olmuş,devamını dilerim

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok güzel av olmuş kardeşim tebrikler.:)

B

BS Okuru

Misafir
Maşallah kardeşim çok güzel av olmuş.. Bu mevsimde kıyıdan böyle balıklar almak maharet ister.. Rastgelsin..

ErBo62

Aktif Üye
Adı
EREN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler kardeşim, bu zamanda bu balıklar helal olsun, bol aksiyonlu avlar. Bu arada geçen gün konuşmamızın üzerine de kamış kendini kanıtlamış yüzünü kara çıkartmıyor :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Maşallah tebrikler Emre. bazen hiç ummadığımız sahteler kandırıcılar iş yapabiliyor.

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
helal sanaaa.....şow yapmışşın yine...

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler kardeşim, bu zamanda bu balıklar helal olsun, bol aksiyonlu avlar. Bu arada geçen gün konuşmamızın üzerine de kamış kendini kanıtlamış yüzünü kara çıkartmıyor :)
Çok teşekkür ederim abim, evet kamış kendisinden beklemediğim işleri başarıyor :)

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallah tebrikler Emre. bazen hiç ummadığımız sahteler kandırıcılar iş yapabiliyor.
Teşekkür ederim Engin abi. Dönüp yüzüne bakmadığım sahtelerle ne avlar yapılıyormuş, bu da böyle bir tecrübe oldu bana :p