Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bandırma - Erdek Çevresi

Adı
Taner AKGÜN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bandirma - Erdek tatilimin bitmesi sonucu istanbula donus yaptim. Cumartesi gecesi ormanli civarindaki koylarda mirmir kovaladim ama nafile vuruslar bosa gitti bir kirlangic da iade edildi. Sansima dalga tersti ve ogrendigim kadariyla mirmir henuz baslamamis. Ben mi yanlis yapiyorum diye dusunurken profesyonel bir balikci ile karsilastim henuz erken o yuzden pek gelmiyor dedigi icin icim rahatladi. Sahili kazarak topladigim kurtlar beni yem derdinden kurtardi. Tavsiye ederim boru kurdu kadar iyi olmasa da saklama derdi vs olmuyor. Aciklarda sardalya uskumru ve istavrit aliniyor ama kiyidan istavrit harici birsey yakalamak su an icin zor gibi. Yakinda mirmir baslar insallah da tekniğimden ve takimimdan ettigim suphelerim yok olur:) Herkese rastgelsin...

TNR

Atakan_Ulusoy

Aktif Üye
Bandirma - Erdek tatilimin bitmesi sonucu istanbula donus yaptim. Cumartesi gecesi ormanli civarindaki koylarda mirmir kovaladim ama nafile vuruslar bosa gitti bir kirlangic da iade edildi. Sansima dalga tersti ve ogrendigim kadariyla mirmir henuz baslamamis. Ben mi yanlis yapiyorum diye dusunurken profesyonel bir balikci ile karsilastim henuz erken o yuzden pek gelmiyor dedigi icin icim rahatladi. Sahili kazarak topladigim kurtlar beni yem derdinden kurtardi. Tavsiye ederim boru kurdu kadar iyi olmasa da saklama derdi vs olmuyor. Aciklarda sardalya uskumru ve istavrit aliniyor ama kiyidan istavrit harici birsey yakalamak su an icin zor gibi. Yakinda mirmir baslar insallah da tekniğimden ve takimimdan ettigim suphelerim yok olur:) Herkese rastgelsin...

TNR
Ben eskiden kiyi avciligi yapıyordum. 2 yıldır sadece sandal ile avlaniyorum. Gectigimiz haftalarda bolca uskumruyu yakaladık. Capari ile kac defa 6 'lı uskumru yakaladım. Sanırım uskumru merada oldugu icin ufak baliklar meraya giremiyor..uskumrunun merayi hic terk etmemesini tercih ederim. Oltaya vurdugunda kamışı zaptetmekte zorlandığım anlari her zaman tercih ederim:) harika bir duyguydu.. sicaklardan dolayi 1 haftadir gitmiyordum. Simdide ruzgar var 1-2 haftada ruzgardan cikamayiz. Gectigimiz yil epeyce kiyidan mirmir aldi arkadaslar.. hatta capari ile bile mirmir yakalamisligimiz var.
Tekrar rastgele.. sonraki aviniz bereketli olsun.

Adı
Taner AKGÜN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben eskiden kiyi avciligi yapıyordum. 2 yıldır sadece sandal ile avlaniyorum. Gectigimiz haftalarda bolca uskumruyu yakaladık. Capari ile kac defa 6 'lı uskumru yakaladım. Sanırım uskumru merada oldugu icin ufak baliklar meraya giremiyor..uskumrunun merayi hic terk etmemesini tercih ederim. Oltaya vurdugunda kamışı zaptetmekte zorlandığım anlari her zaman tercih ederim:) harika bir duyguydu.. sicaklardan dolayi 1 haftadir gitmiyordum. Simdide ruzgar var 1-2 haftada ruzgardan cikamayiz. Gectigimiz yil epeyce kiyidan mirmir aldi arkadaslar.. hatta capari ile bile mirmir yakalamisligimiz var.
Tekrar rastgele.. sonraki aviniz bereketli olsun.
Tebrikler. Evet uskumru avi cok keyifli oluyor. Ben uskumruya dek gelmedim bu hafta yoktu sanirim bolca istavrit vardi. Hatra hafta basi sadece mezgit vardi ki mezgit avi en keyifsiz olabi sanirim:) Gunler ilerledikce mezgit gelince off yi e mezgit takilmis demeye basladim:) buyuk de olsa oltada pek aksiyonu olmuyor. Istavrit daha aktif oldugundan daha cok keyif veriyor. Uskumruyu hele de 6 li uskumruyu dusunemiyorum:) Su an en kisir donem en azindan bir kac hafta daha beklemekte fayda var sonrasinda ufak baliklar da buyur mirmir da yaklasir diye düşünüyorum.

TNR

ksenophanes

Aktif Üye
yakında erdekte olacağım acaba meralar hakkında bilgi verecek olan var mı ?

mastercheef

Aktif Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif

ensaraydin

Daimi Üye
Adı
ensar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende Gönen ve Erdek e arada gidiyorum yazları. Tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Yazın balık tutabileceğimiz, ailecek piknik yapabileceğimiz?

Mektupla

Daimi Üye

Son düzenleme: