Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Barakuda Ve Levrek Avim (22 Haziran 2018)

blackace

Daimi Üye
Adı
Oğuz
Tebrikler ve geçmiş olsun.
Yalnız gitmek cidden tehlikeli.
Ben genelde yalnız giderim. Gittiğim yerler de genelde ıssız yerler. Kaysam düşsem oralarda kimbilir ne zaman bulurlar.

Elde kamışla yürümek dengeyi bozuyor. Aslında en güzeli teleskobik kamışlar. Çantaya sığıyor. Sırtına as. Eller serbest. Bir adet telespin düşünüyorum. İki parça kamışlar iyi hoş ama bagaja olmuyor. Mera değiştirmek için sök tak makinayı topla falan adamı vazgeçiriyor.
Tesekkur ederim Nedim abi mumkun oldugunca 2 yada daha fazla kisi ile gitmek en iyisi.

brshh

Aktif Üye
Adı
faik
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, UCUZ ATLATMIŞSINIZ..
DEDİKLERİNİZDE SON DERECE HAKLISINIZ, VE İMKAN- DAHİLİNDE YANLIZ GİTMEMEK GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..
SELAMLAR

lodoscubarbaros

Aktif Üye
Adı
Barbaros Küpcü
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Büyük geçmiş olsun. İyiki yalnız değilmişsiniz. Sizi hastaneye götürdüğü için Abdullah abiye de teşekkür ederim sizin adınıza

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
O kayanın hakkı 76 cm değil Oğuz, profildeki gibi olmalıydı :koptum: Az çebelleşmemiştim o akşam balığı tek başıma almak için :) Bu arada ekipten düşmeyen kimse kalmadı :) Ozan ayağını burkmuştu, ben el bileğimi , sen de dudağını yardın... Nazar boncuklarımız olsun bir daha olmaz inşallah...

Sinan.

Aktif Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrik ederim. Daha iyileri rastgelsin. O akşam ben de sizinle beraber avlanıyor olacaktım ama maalesef akşam üzeri gelen iş bütün planları bozdu. Saat 02:00 e kadar çalıştım. O yorgunlukla gelsem sadece uyuyor olacaktım :) Bir dahaki avı kaçırmam büyük ihtimalle :)

@Abdullah SÜRÜCÜ abi sen gene bilgilendirme yaparsın :) Puslu ve yağmurlu havalar var bu ara. Değerlendirmek lazım :)

simiot

Aktif Üye
Adı
Serkan
Öncelikle büyük geçmiş olsun. O bölgenin kayalıklarının gerçekten affı yok, gündüzleri bile yürümesi ayrı dert ki hava karardıktan sonra mümkün olduğunca hareket etmemek gerekiyor.
Av için ayrıca tebrik ederim, güzel balıklar, daha iyileri de rast gelsin:harika:

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Öncelikle geçmiş olsun Oğuz Bey...
Şeref Abi'ye katılıyorum , kötü bir düşme...! Gerçekten ucuz atlatmışsın.
Bir anlık dalgınlığın ve dikkatsizliğin ne kadar büyük sıkıntılar açabileceği gerçeğini hiç bir zaman unutmamak gerekiyor. Tekrar geçmiş olsun.

Tebrikler , güzel balıklar ,
Daha irilerine rastgelsin.

Son düzenleme:

Lovless

Aktif Üye
Adı
GökaLp
Kan Grubu
O Rh Pozitif
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun, bu tarz meralara yalnız gitmemek en doğrusu. Kazanın ne zaman nasıl geleceğini bilemiyor insan. Tekrardan çok geçmiş olsun, avınızda güzel olmuş, kazasız belasız güzel avlar dilerim.