Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bauer Furia 8000 ve Bauer Markası

avcımeto

Yeni Üye
Adı
Mertcan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba, öncelikle herkese iyi günler. Yeni bir surf makinesi almak istiyorum ve bu model ilgimi çekti. Fakat bu marka hakkında bilgi sahibi değilim. Okuma Ceymar 8000 ve bunun arasında kaldım gibi bir durum söz konusu. Bilenler bu ürünü yahut marka hakkında bilgilendirme yapabilirler mi?

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
sorduğunuz bu makina için daha öncede sorgulama yapılmış..

1 ağustos 2022 de bu makina için bir başka yorumda aşağıda.
👇👇
Merhaba,
Bauer Rapido 8000 incelemenizi tavsiye ederim.
Yaklaşık 6 ay önce bir arkadaşın gazına gelerek almıştım.
1 adet Bauer Rapido 8000.
1 adet Furia surf 8000

Bauer furia hiç kullanmadan sattım. Sebebi kalama kapağı tıkır tıkır ses yapıyor. Ne kadar sıkarsanız sıkın. Bayiye durumu anlattım bunu değiştirin dedim. Gelendede aynı durum vardı. Üçüncüyü değiştirmeden furiayı sattım. Furia gri metalik renk, geniş kafa yakışıklı bir makina. Ama kalama kapağındaki o ses, boşluk insanı deli eder. Furiayı merada deneyemedim. Misinayı boşaltması, kurşunu geri toplaması, misina sarımı, vb. bilmiyorum.

Bauer Rapidoyuda 5 ay sonra dolaptan çıkardım. Satışa koydum. İstediğim fiyata satamayınca geçen hafta sardım misinayı. Doğru boğaza. Furiadaki kalama kapağındaki sesten Rapidoda eser yok.
Rapido sığ kafa. İpin misinadan akışı çok rahat. 150 gr kurşun. Boğazın akıntısı malum. Sarımı çok rahat. Topuz kol. Sıralı sarımı düzgün. Beklemediğim bir sonuçtu. Yemli için çok iyi.

Fiyat performans derseniz düşünülebilir. Tahminim şu sıra pazarlıkla bayiden 900 tl ye kadar alınabilir.

avcımeto

Yeni Üye
Adı
Mertcan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
sorduğunuz bu makina için daha öncede sorgulama yapılmış..

Yaklaşık 6 ay önce bir arkadaşın gazına gelerek almıştım.
1 adet Bauer Rapido 8000.
1 adet Furia surf 8000

Bauer furia hiç kullanmadan sattım. Sebebi kalama kapağı tıkır tıkır ses yapıyor. Ne kadar sıkarsanız sıkın. Bayiye durumu anlattım bunu değiştirin dedim. Gelendede aynı durum vardı. Üçüncüyü değiştirmeden furiayı sattım. Furia gri metalik renk, geniş kafa yakışıklı bir makina. Ama kalama kapağındaki o ses, boşluk insanı deli eder. Furiayı merada deneyemedim. Misinayı boşaltması, kurşunu geri toplaması, misina sarımı, vb. bilmiyorum.

Bauer Rapidoyuda 5 ay sonra dolaptan çıkardım. Satışa koydum. İstediğim fiyata satamayınca geçen hafta sardım misinayı. Doğru boğaza. Furiadaki kalama kapağındaki sesten Rapidoda eser yok.
Rapido sığ kafa. İpin misinadan akışı çok rahat. 150 gr kurşun. Boğazın akıntısı malum. Sarımı çok rahat. Topuz kol. Sıralı sarımı düzgün. Beklemediğim bir sonuçtu. Yemli için çok iyi.

Fiyat performans derseniz düşünülebilir. Tahminim şu sıra pazarlıkla bayiden 900 tl ye kadar alınabilir.
Önerinizi dikkate alarak bu makine üzerinde durağacağım.
Makine hakkında diğer yazılarınızı okuduğumda gayet memnun olduğunuzu söylüyorsunuz. Madem kullandınız size birkaç soru sormamın umarım sakıncası yoktur.
1-Kurşun arkası disiplini için bu makineyi önerir misiniz,
2-Bu makineyle hangi kamış güzel şekilde uyum sağlar? (Özellikle boğazda kurşun arkası için)

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Makina ile kıyıdan çapari yaparsınız, yada yemli takım ile çinekop lüfer çupra alırsınız ama kurşun arkası yapacak bir makina değil bence. Zaten makinayı kullanma imkanımda olmamıştı. Kalama kapağında boşluk olduğu için ilk gelen makinayı kutusu ile iade etmiştim. Yerine gönderdikleride 3-5 atış sonrası kalama kapağı yine boşluk yapıp tıkırdayınca satmıştım. Surf olarak kullanılabilir. Muadili olan rapido ve baveria içinde aynı fikirdeyim. Sığ kafa yada konik kafa. Atış mesafeleri iyi. Toplama misina sarım olayıda iyi. Ama kurşun arkasında sürekli at çeke dayanırmı bilemem.

Kurşun arkası için jig makina baksanız bence daha iyi olur. Ben kurşun arkası çalışmadığım için şu yada bu makina diyemiyorum.

Özellikle kurşun arkası dediğiniz için 100-250 atarlı tubular uçlu sert bir kamış ile kullanabilirsiniz.

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
Zamanında baurer marka bir makina almıştım sizinkin den farklı. Her atışta misina dolanıyordu anlamadığım bir şekilde ,direkt iade ettim onun yerine çinden bir makina aldım şükür şuan bir sıkıntısı yok.

sasasa

Üye
Adı
ahmed bal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhaba
" Fiyat performans derseniz düşünülebilir. Tahminim şu sıra pazarlıkla bayiden 900 tl ye kadar alınabilir."
abi nasıl yani bu fiyata bu makineyi cidden bulabiliyor muyuz

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhaba
" Fiyat performans derseniz düşünülebilir. Tahminim şu sıra pazarlıkla bayiden 900 tl ye kadar alınabilir."
abi nasıl yani bu fiyata bu makineyi cidden bulabiliyor muyuz
DİKKATİNİZDEN KAÇMIŞ SANIRIM 😀😀
KONUNUN BAŞINDA BELİRTMİŞİM.
yorum 2022 yılına ait..

1 ağustos 2022 de bu makina için bir başka yorumda aşağıda.
👇👇