sorduğunuz bu makina için daha öncede sorgulama yapılmış..
Herkese merhaba, elimde captain 1500 camelon 400 surf kamışı mevcut. Surf makine almak için araştırma yapıyorum ancak çok kararsız kaldım. Genel olarak İzmir'de yemli avlanacağım. Gümüldür, körfez, seferihisar vb. yerlere gidebilirim. Hedef balığım çipura, mırmır, levrek, karagöz. Bu konuda...
www.baliksevdam.com
Kıymetli arkadaşlar , abiler , kardeşler malumunuz kullandığımız herşey eşşek yüküyle pahallandı hal böyle olunca kıymetli malzemeleri evde saklayıp kullanmama kararı aldım. bu sebeple lineeffe power drive 390 100- 200 atarlı bi kamış aldım boğazda en azından çapariyle falan vakit geçirmek...
www.baliksevdam.com
Yaklaşık 6 ay önce bir arkadaşın gazına gelerek almıştım.
1 adet Bauer Rapido 8000.
1 adet Furia surf 8000
Bauer furia hiç kullanmadan sattım. Sebebi kalama kapağı tıkır tıkır ses yapıyor. Ne kadar sıkarsanız sıkın. Bayiye durumu anlattım bunu değiştirin dedim. Gelendede aynı durum vardı. Üçüncüyü değiştirmeden furiayı sattım. Furia gri metalik renk, geniş kafa yakışıklı bir makina. Ama kalama kapağındaki o ses, boşluk insanı deli eder. Furiayı merada deneyemedim. Misinayı boşaltması, kurşunu geri toplaması, misina sarımı, vb. bilmiyorum.
Bauer Rapidoyuda 5 ay sonra dolaptan çıkardım. Satışa koydum. İstediğim fiyata satamayınca geçen hafta sardım misinayı. Doğru boğaza. Furiadaki kalama kapağındaki sesten Rapidoda eser yok.
Rapido sığ kafa. İpin misinadan akışı çok rahat. 150 gr kurşun. Boğazın akıntısı malum. Sarımı çok rahat. Topuz kol. Sıralı sarımı düzgün. Beklemediğim bir sonuçtu. Yemli için çok iyi.
Fiyat performans derseniz düşünülebilir. Tahminim şu sıra pazarlıkla bayiden 900 tl ye kadar alınabilir.