Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beklemeli, sazan kamışı önerileri

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif

bu 3 ü arasında kaldım hangisini seçeyim :)
Ben olsam Daiwa emcasti seçerdim daha genel kullanmaya uygun , denizde de işini görür , parçalı sazan kamışları denizde kullanan nadir galiba pek denk gelmiyor videolarda.

Adı
Melikşah
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben olsam Daiwa emcasti seçerdim daha genel kullanmaya uygun , denizde de işini görür , parçalı sazan kamışları denizde kullanan nadir galiba pek denk gelmiyor videolarda.
denize 30-40 avımda bir çıkıcam ama emcastte beni çeken özellik yüksek modüler karbon ve halkaların fuji olması.Parçalı kamışlarda öyle özellik yok acaba diyorum parçalı kamışlarda daha iyi teknojiler mi mevcut'boşluk karbon' gibi
Mesela Daiwa Crosscast 390cm 3,5 LBS Sazan Kamışı

Ürün Özellikleri:
Crosscast Sazan çubukları, yüksek performanslı ve erişilebilir bir ürün arayan sazan balıkçıları için tasarlanmıştır. Optimize edilmiş tasarım, maceracı niteliklerini korurken çubuğa aşırı derecede gizlilik sunar. BBF modelleri, uzun mesafeli atışlar için 50 mm'lik bir başlangıç halkasına sahiptir. BF modelleri, kenar balıkçılığı için veya ipleri bir teknede veya küçük bir teknede bırakmak için 40 mm boyutunda bir başlangıç halkası ile donatılmıştır. CRC2500SPDBBF bir SPOD modelidir. 7 'beden modeli kısa seanslar için idealdir. Küçük boyutu, araba ile taşımayı kolaylaştırır.

-Karbon boş

-Ters şaft

-Alüminyum oksit halkalar

-Borulu vida makarası yuvası

-Büzülme kauçukta tutacak (07300 mantar modelleri hariç)

-Aşamalı eylem

-Topukta küçük metal düğme

-Boyut 25'den (10 fit çubuk) 45'e kadar sazan kategorisi makaralarında en iyi uzlaşma

Adı
Melikşah
Kan Grubu
A Rh Pozitif
%95 benim için önemli olan sazan ve tatlı su avları %5 deniz tolere edilir

Adı
Melikşah
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şimdi aşağı indim arabayı ölçtüm kapalı olarak 2.10m ye kadar parçalı kamış alabilirim.
galiba bunu alıcam ya son kez sen ne dersin?

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şimdi aşağı indim arabayı ölçtüm kapalı olarak 2.10m ye kadar parçalı kamış alabilirim.
galiba bunu alıcam ya son kez sen ne dersin?
Anladığım kadarıyla sazan kamışlarında pek yeni teknoloji kullanılmıyor ya da pek gerek görmüyorlar , kamış güzel içine sindiyse alabilirsin , bence işini fazlasıyla görür.

Adı
Melikşah
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tamam bunu alıcam sence makine ne alayım? özellikle şu makine sazanda iyidir dediğin var mı daiwa mı shimano mu okuma mı bütçe max 1000tl

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tamam bunu alıcam sence makine ne alayım? özellikle şu makine sazanda iyidir dediğin var mı daiwa mı shimano mu okuma mı bütçe max 1000tl
Ben şu ana kadar pek pahalı makina almadım , genelde pahalı makinalarım hepsi spin makinası , daiwa ve shimano makinalarından seçebilirsin , çift kalamalı mı almalı düşünüyorsun yani baitrunner mi yoksa onden kalamalı mı.

Adı
Melikşah
Kan Grubu
A Rh Pozitif
baitrunner olsun ya, sazan için önemli ve kullanışlı