Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berkley Gulp Alive Sandworm Hakkında (Veya türevi)

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sandworm olanları yeni aldım. Fosforlu gibi duruyor. Hava kötü olduğundan balığa gidemedim. Malesef henüz kullanmadım. Randıman alınca yine yazarım
aynisindan bende siparis ettim lakin daha hedef balik olmadigindan deneyemedim paylasiriz bilgiyi

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
sonuc olarak yapay bir su bu karides bile olsa karides suyu 2 gun sonra bakteri ve mikrop yuvasi olcak kokusundan yaninda durulmicaktir

confused

Aktif Üye
Adı
arda kahvecioğlu
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Amino asit ile güçlendirilmiş yazıyordu pakkette sanki sporcuların kullandığı haplardan ezip dardanel ton yağıyla karıştırsak iş yaparmı acaba

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Amino asit ile güçlendirilmiş yazıyordu pakkette sanki sporcuların kullandığı haplardan ezip dardanel ton yağıyla karıştırsak iş yaparmı acaba
Hocam ton balığı 5lira. Koyacağınız ufak kavonoz 2lira. Amino asit için de en az 5lira vereceksiniz. Silikon da alacaksınız 5lira olsun. Kabataslak bile 17tl tuttu. Olup olmayacağı bi risk. İkincisi de ton balığı yağı ve amino asit karıştırınca bozulmadan nasıl kalacak. Bunca riske 3lira için değmez bence. 20liraya gulp var yahu. Onu haşlayıp bunu karıştırıp bir hafta sonra çöp olucak. Açıkçası mantıksız geldi. Tabi vardır bi bildiğiniz saygı duymak lazım

nebulam

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sandworm olanları yeni aldım. Fosforlu gibi duruyor. Hava kötü olduğundan balığa gidemedim. Malesef henüz kullanmadım. Randıman alınca yine yazarım
Bende 2 çeşiti var hem jelatinde hemde plastik kutusunda olanı suyuyla, daha kullanma fırsatı olmadı. Unutuyorumda açıkçası avlakta onların varlığını. İhşallah güzel bir rapor gelirde sizlerden ve bir yem kapımız daha açılır.

confused

Aktif Üye
Adı
arda kahvecioğlu
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hocam ton balığı 5lira. Koyacağınız ufak kavonoz 2lira. Amino asit için de en az 5lira vereceksiniz. Silikon da alacaksınız 5lira olsun. Kabataslak bile 17tl tuttu. Olup olmayacağı bi risk. İkincisi de ton balığı yağı ve amino asit karıştırınca bozulmadan nasıl kalacak. Bunca riske 3lira için değmez bence. 20liraya gulp var yahu. Onu haşlayıp bunu karıştırıp bir hafta sonra çöp olucak. Açıkçası mantıksız geldi. Tabi vardır bi bildiğiniz saygı duymak lazım
bi fikir attım

centetic

Aktif Üye
Hocam 20 liraya gulp nerede var söyler misiniz biz de alalım. Ya da 40 liraya siz nereden aldınız onu söyleseniz o da olur.

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif