Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berkley Gulp Alive Sandworm Hakkında (Veya türevi)

skywalter

Üye
Adı
Emrah
Alive olanlar 5-6 atışta bir değiştirmek gerekiyor ki tekrar koku slikona sinsin.Oyüzden suyu fazla...

Sandwormlerin her çeşidini neredeyse kullandım en az 200 TL harcamışımdır. En verimi 5-10cm lik olanlarda aldım. Uzun olanı aldığınızda balık jigheadden sıyııyor slikonu ve adet sayısı az. Gulpların sıvısı slikonun emen bir yapısı var sanıyorum içerisine zerk edilmiş. Ondan sebep suyu az.

Saklama ve avdan sonra kullanma sorunu var. Jigheadi sandwormden çıkartmadan atayım derseniz iğne suyu içinde paslanıyor ve slikon çürüyor. Bunu marukyularda yaşamadım. Her ikiside jighead tekrar takmak işgençe çünkü balık çekiştirdikçe yırtıyor ve tuzlu sudan sonra slikonu pakete koymayıp atıyorum. Saklama kabı olarak 30 TL kaplara vermeyin 4-5tl ye madamcoco da 4 köşe kablar var aynı sistemli kab marukyuda 35 TL :)

Tavsiyem hava almasından ötürü, suyu kaçtığından kuruyon çok slikonum oldu. İnanılmaz masraflı 30 30 bir bakmışsınız 100 leri aşmış. Eğer dibe takmazsanız avı bir tane slikonla sonlandırabiliyorsanız kardasınız demektir. Gulp u poşetinde asla tutmayın 3-4 paket kuruttum öyle.

Sent from my iPhone using Tapatalk

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Berkley Gulp Sandworm Natural 5 cm ile dün ki lrf av denemelerinde olta bir yere takılır gibi oldu. Refleks olarak tasma attım, kurtulmadı. Biraz uğraştıktan sonra sadece jig head geldi, sahte gitmişti. Acaba neden olabilir?

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Ben şu sıra çok karşılaşıyorum. ama benimki genelde yarım geliyor :) bazende vuruş oluyor çekiyorum bir bakıyorum dediğiniz gibi silikon yok. balık silikonu alıp iğneden kurtulmuş olabilir.

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Silikonu alıp kaya altına girdi diye düşündüm bende. Zorlayınca da sadece jig head geldi. İstavrit silikonları yavru dişliler yüzünden yarım gelir oldu. :)

onrayt

Aktif Üye
Bu konuda ispari çok sinsi. Az silikonumuzu kemirmedi :)

B

BS Okuru

Misafir
Berkley Gulp Sandworm Natural 5 cm ile dün ki lrf av denemelerinde olta bir yere takılır gibi oldu. Refleks olarak tasma attım, kurtulmadı. Biraz uğraştıktan sonra sadece jig head geldi, sahte gitmişti. Acaba neden olabilir?
silikon çok güzel ancak dediğiniz gibi çabuk tükeniyor, ben dikiş iğnesi yardımı ile ipi silikonun içinden geçirip kuyruk kısmına yakın yerden çıkarıp iğneyi sahilde bağlıyorum, bu şekilde daha az silikon kaybı oluyor ve daha verimli av yapıyorum.
not: bu yöntemi 10 ve 15 cm olan versiyonlarda yapıyorum sizinki 5 cm miş.

Moderatör tarafında düzenlendi:

arius

Yeni Üye
Adı
vito
13 sayfanın tamamını okudum. Genelde herkes sipariş vereceğinden, vermek üzere olduğundan, veya ilginç bir şekilde elinde olupta bir türlü kullanmaya fırsat bulamadığından bahsetmiş.
Yaklaşık 8-10 kişinin siparişi eline ulaşmış olması lazım.
Acaba verim alabildiler mi. Sonuçlar hakkında bilgi verebilir misiniz.

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bugün berkley gulp saltwater ben de aldım hocam. epeyidir bekliyordum gelmesini bir baktım ki reyonda yerini almış. hemen bir paket aldım. elimde kötü bi markanın daha ürünü olduğunu söylemiştim. gulpu yakından da inceledim. bugün oltama taktım. jighead 3 gramdı. suyun içinde aynı kurt gibi salınıyor. hem de etlice bişey. benim eski kullandığım bu aksiyonu görmemiştim. şimdi bir kez daha anladım ki iki ürün arasında uçurum var.
hocam, ben kullanıyorum. Kesinlikle çalışan bir sahte. Camo, motor oil renklerini mutlaka almalısınız. Bunların haricinde bende natural ve bloddy de mevcut. En çok camo ve motor oil renkleriyle balık yakaladım.

Son düzenleme: