Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berkley Gulp Alive Sandworm Hakkında (Veya türevi)

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
özkan merhaba ,nasılsın?Ben selman aykan'ın arkadaşıyım bu gulpla eşkina yakalanır mı?
Aleykum selam merhaba abi,
evet yakalanir lakin astari yuzunden pahaliya mal olur attigin tas urkuttugun kusa degmez ,

zayta

Üye
Adı
selman
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aleykum selam merhaba abi,
evet yakalanir lakin astari yuzunden pahaliya mal olur attigin tas urkuttugun kusa degmez ,
Eyvallah biz eniyisi boru kurduna devam özelden sana no mu atıyorum haziranda rizedeyim

WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
fiyatlar iyice uçmuş berkley gulp'u 55-60'a satan bile var :(
Çok el yakıyor bu fiyatlar iki paket alsan yüz TL gitti.lrf olta takımı için gerekli olan herşeyi aldım tek kamış kaldı.okuma dead ringer 2.28 kamış almaya karar verdim 200 TL civarı en azından yarı yolda bırakmasın solid uç esnek ve sağlam 1-8 gr atarlı.tavsiye edermisiniz abilerim.teşekkrlr.

Faryalı

Daimi Üye
Sanırım aradığım konudayım. Bu silikon kurtları yemli takımlarda kullansak sonuç alırmıyız levrekte. İki oltam var. Biriyle spin yaparken diğerini bu yemlerle atıp bekleme şeklinde düşünüyorum. Böyle bir deneme yapacağım. Canlı yemle sülünezle mamunla falan uğraşamam. Onların yerine bu yemler olur mu.
Berkley Gulp Alive Nereis - 6in Camo

Bununla sana yakın Şarköy'de 3'lü dip takımı ile denedim. Üst iğnelere boru kurdu en alt iğneye ise bu kurdu ikiye bölüp taktım.
Kokusu geçene kadar 2-3 kez attım. Asist denen iğneden takmadan 4 numara çapraz iğne ile 20 cm dil balığı aldım.
Onun dışında uğrayan olmadı. O da midesine kadar yutmuştu kurdu.

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Blackhawk Surf takımdan vazgeçtin sanırım:)
Kardeşim surf te iyi güzel de beklemeli olunca çok uzun zaman oldu sıkmaya başladı.lrf nin daha heyecanlı ve aksiyonun bol olduğunu düşünüyrm yakalanmasa bile o vuruşları daha fazla hissetmek ve hafif takımlarla yapılıyo oluşu çok iyi hem yanında o kadar malzeme taşıma derdi yok.

Faryalı

Daimi Üye
@Blackhawk 5 Ay önce bende bir lrf takımı edindim ama av nasip olmadı:) Hiç gitmedim fakat git gel, gün giderim umuduyla 500 tl'lik yem almışım:) Daha tatmadığım bir duygu:):):)