trakonya79
Daimi Üye
Aleykum selam merhaba abi,özkan merhaba ,nasılsın?Ben selman aykan'ın arkadaşıyım bu gulpla eşkina yakalanır mı?
evet yakalanir lakin astari yuzunden pahaliya mal olur attigin tas urkuttugun kusa degmez ,
Aleykum selam merhaba abi,özkan merhaba ,nasılsın?Ben selman aykan'ın arkadaşıyım bu gulpla eşkina yakalanır mı?
Eyvallah biz eniyisi boru kurduna devam özelden sana no mu atıyorum haziranda rizedeyimAleykum selam merhaba abi,
evet yakalanir lakin astari yuzunden pahaliya mal olur attigin tas urkuttugun kusa degmez ,
Çok el yakıyor bu fiyatlar iki paket alsan yüz TL gitti.lrf olta takımı için gerekli olan herşeyi aldım tek kamış kaldı.okuma dead ringer 2.28 kamış almaya karar verdim 200 TL civarı en azından yarı yolda bırakmasın solid uç esnek ve sağlam 1-8 gr atarlı.tavsiye edermisiniz abilerim.teşekkrlr.fiyatlar iyice uçmuş berkley gulp'u 55-60'a satan bile var 🙁
Yapanlar ya da en azından deneyen var. 🙂Bu gidişle sahte yemi evde yapacağız.
Sanırım aradığım konudayım. Bu silikon kurtları yemli takımlarda kullansak sonuç alırmıyız levrekte. İki oltam var. Biriyle spin yaparken diğerini bu yemlerle atıp bekleme şeklinde düşünüyorum. Böyle bir deneme yapacağım. Canlı yemle sülünezle mamunla falan uğraşamam. Onların yerine bu yemler olur mu.
Kardeşim surf te iyi güzel de beklemeli olunca çok uzun zaman oldu sıkmaya başladı.lrf nin daha heyecanlı ve aksiyonun bol olduğunu düşünüyrm yakalanmasa bile o vuruşları daha fazla hissetmek ve hafif takımlarla yapılıyo oluşu çok iyi hem yanında o kadar malzeme taşıma derdi yok.@Blackhawk Surf takımdan vazgeçtin sanırım🙂