Berkley Gulp Alive Sandworm Hakkında (Veya türevi)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kmesne
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özkan merhaba ,nasılsın?Ben selman aykan'ın arkadaşıyım bu gulpla eşkina yakalanır mı?
Aleykum selam merhaba abi,
evet yakalanir lakin astari yuzunden pahaliya mal olur attigin tas urkuttugun kusa degmez ,

fiyatlar iyice uçmuş berkley gulp'u 55-60'a satan bile var 🙁
Çok el yakıyor bu fiyatlar iki paket alsan yüz TL gitti.lrf olta takımı için gerekli olan herşeyi aldım tek kamış kaldı.okuma dead ringer 2.28 kamış almaya karar verdim 200 TL civarı en azından yarı yolda bırakmasın solid uç esnek ve sağlam 1-8 gr atarlı.tavsiye edermisiniz abilerim.teşekkrlr.

Sanırım aradığım konudayım. Bu silikon kurtları yemli takımlarda kullansak sonuç alırmıyız levrekte. İki oltam var. Biriyle spin yaparken diğerini bu yemlerle atıp bekleme şeklinde düşünüyorum. Böyle bir deneme yapacağım. Canlı yemle sülünezle mamunla falan uğraşamam. Onların yerine bu yemler olur mu.

(link)

Bununla sana yakın Şarköy'de 3'lü dip takımı ile denedim. Üst iğnelere boru kurdu en alt iğneye ise bu kurdu ikiye bölüp taktım.
Kokusu geçene kadar 2-3 kez attım. Asist denen iğneden takmadan 4 numara çapraz iğne ile 20 cm dil balığı aldım.
Onun dışında uğrayan olmadı. O da midesine kadar yutmuştu kurdu.

@Blackhawk Surf takımdan vazgeçtin sanırım🙂
Kardeşim surf te iyi güzel de beklemeli olunca çok uzun zaman oldu sıkmaya başladı.lrf nin daha heyecanlı ve aksiyonun bol olduğunu düşünüyrm yakalanmasa bile o vuruşları daha fazla hissetmek ve hafif takımlarla yapılıyo oluşu çok iyi hem yanında o kadar malzeme taşıma derdi yok.

@Blackhawk 5 Ay önce bende bir lrf takımı edindim ama av nasip olmadı🙂 Hiç gitmedim fakat git gel, gün giderim umuduyla 500 tl'lik yem almışım🙂 Daha tatmadığım bir duygu🙂🙂🙂

Back