Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berkley Gulp Alive Sandworm Hakkında (Veya türevi)

zedonetx

Yeni Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Resimdeki sistem en guzeli. Her turlu is yapar.

Istavrit bolken lrf oltasiyla kostekler 20-25 cm 3 kostekli 10 11 12 no igneli 150-200 cm yemli takim yapiyorum ben. En alta da 5-10 gr kursun. Isome pembe ile gece cok istavrit aldim bu sekilde.
Yem olarak pembe isome kurt mu takalım?

Ayrıca başka bi kaynakta şöyle bir hırsızlı takma şekli buldum. Bu da çok verimliymiş. Artık hepsini bi kombin yaparız:)

Jighead e kurt , en sona sa istavrit köstek takılı. Hırsız olarak.

Sent from my SAMSUNG-SM-N910A using Tapatalk

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sanırım aradığım konudayım. Bu silikon kurtları yemli takımlarda kullansak sonuç alırmıyız levrekte. İki oltam var. Biriyle spin yaparken diğerini bu yemlerle atıp bekleme şeklinde düşünüyorum. Böyle bir deneme yapacağım. Canlı yemle sülünezle mamunla falan uğraşamam. Onların yerine bu yemler olur mu.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yem olarak pembe isome kurt mu takalım?

Ayrıca başka bi kaynakta şöyle bir hırsızlı takma şekli buldum. Bu da çok verimliymiş. Artık hepsini bi kombin yaparız:)

Jighead e kurt , en sona sa istavrit köstek takılı. Hırsız olarak.

Sent from my SAMSUNG-SM-N910A using Tapatalk
Gece yem olarak isome pembe glow sart. Bulamazsaniz kokusuz silikonlada deneyebilirsiniz ama devamli aksiyon vermeniz gerekir. Kokusuz oldugu icin isome kadar verimli olmaz.

Istavrit icin butun silikon kurt kullanmak israf olur. Ikiye hatta 3 e bolup o sekilde hirsizli kullanabilirsiniz. Hirsiz ignenin misina boyu daha kisa ve ip misinadan olmali.

Eger dipten buyuk balik hedefleniyorsa resimdeki sekilde butun silikon kurt takilmasi daha dogru olur.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sanırım aradığım konudayım. Bu silikon kurtları yemli takımlarda kullansak sonuç alırmıyız levrekte. İki oltam var. Biriyle spin yaparken diğerini bu yemlerle atıp bekleme şeklinde düşünüyorum. Böyle bir deneme yapacağım. Canlı yemle sülünezle mamunla falan uğraşamam. Onların yerine bu yemler olur mu.
Isome ile her turlu balik aliniyor. Ama levrekte bildigim kadariyla takip gerekli. Yani yemi cekerken takip ediyor daha sonra atliyor. Sabit yemli olarak birakirsak da levrek gelme ihtimali var ama levrekten once baska baliklarin oltaya gelme ihtimali yuksek.

gokbiloz

Üye
Adı
gökhan bilge öz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Resimdeki sistem en guzeli. Her turlu is yapar.

Istavrit bolken lrf oltasiyla kostekler 20-25 cm 3 kostekli 10 11 12 no igneli 150-200 cm yemli takim yapiyorum ben. En alta da 5-10 gr kursun. Isome pembe ile gece cok istavrit aldim bu sekilde.
Hocam selamlar. Peki aksiyon yapıyor musunuz? Yoksa çapari gibi mi çekiyor musunuz?

CemalSz

Üye
Adı
Cemal Sz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İstanbulda akşamları lrf için buddy aranıyor arkadaşlar eyüp'te oturuyorum yakınkarda lrf ye gönül vermiş arkadaşlarla birlikte avlanmak isterim malum lrf meraları tek gitmek için pek uygun değil.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hocam selamlar. Peki aksiyon yapıyor musunuz? Yoksa çapari gibi mi çekiyor musunuz?
Dibi bulduktan sonra baligi bulana kadar sariyorum. Baligin ilk vurdugu yeri centikle sabitliyorum. Daha sonra arada 3-5 dk da bir indirip kaldiriyorum. Ama capari gibi devamli indir kaldir yapmiyorum. Yemler hareketlensin kokusu yayilsin diye hareket veriyorum. Istavrit ordaysa hic bos birakmiyor zaten.

@immortal

Aktif Üye
Adı
Kemal G.
Gece yem olarak isome pembe glow sart. Bulamazsaniz kokusuz silikonlada deneyebilirsiniz ama devamli aksiyon vermeniz gerekir. Kokusuz oldugu icin isome kadar verimli olmaz.

Istavrit icin butun silikon kurt kullanmak israf olur. Ikiye hatta 3 e bolup o sekilde hirsizli kullanabilirsiniz. Hirsiz ignenin misina boyu daha kisa ve ip misinadan olmali.

Eger dipten buyuk balik hedefleniyorsa resimdeki sekilde butun silikon kurt takilmasi daha dogru olur.
Gece olsa da silikonlar kokulu olduğundan ille de glow özellikli olması gerekmiyor. Glowsuz kokulular da aksiyona gerek kalmadan bekleme ile iş yapabiliyor. Ben bu şekilde geceleri çok deneme yaptım ve gayet de başarılılar.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gece olsa da silikonlar kokulu olduğundan ille de glow özellikli olması gerekmiyor. Glowsuz kokulular da aksiyona gerek kalmadan bekleme ile iş yapabiliyor. Ben bu şekilde geceleri çok deneme yaptım ve gayet de başarılılar.
Dediginiz gibi isomelerin glow olmayanlari da is yapiyormus. Deneyenler raporlarinda soylediler. Ama glow+koku daha basarili olur.

zayta

Üye
Adı
selman
Kan Grubu
O Rh Pozitif