Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berkley Gulp Alive Sandworm Hakkında (Veya türevi)

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
En sonunda ben de bunu aldım. 40 liraya satılıyormuş. bayağı da suyu var. burada hergün konusu açılınca bayide de görünce dayanamadım çantada bulunsun dedim :D

Ekli dosyalar

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
En sonunda ben de bunu aldım. 40 liraya satılıyormuş. bayağı da suyu var. burada hergün konusu açılınca bayide de görünce dayanamadım çantada bulunsun dedim :D
iyi yapmışsın. bütün silikonlarını içine at derim onlara da sinsin kokusu ben o şekilde yapıyorum faydalı oluyor. iş yapmayan silikonlar bile en azından dibe indirince iskorpit alıyor. kaç tane var içinde ?

Spin.

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hayırlı olsun i40 tlye iyi almışın istanbulda 80 tl falan internet sitesi varmı aldığın yerin bende sipariş veriyim

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
vakit buldukça Üsküdar alba shop a bakıyorum ama en son gittiğimde hala gelmemişti 15 cm likleri vardı şu 5 cm olanlarından alıcam bende

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
ben şundan kırmızısından aldım hiç iş yapmıyor, kutusuna normal silikonları koydum kokusu sinsin diye acaip iş yapmaya başladı. normalde silikonla biraz aksiyon verdimmi balık hemen gelmiyordu kutuya koyduktan sonra şimdi hemen geliyor.
upload_2016-2-25_12-53-28.png