Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berkley Gulp Alive Sandworm Hakkında (Veya türevi)

ErBo62

Aktif Üye
Adı
EREN
Kan Grubu
B Rh Pozitif

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
iyi yapmışsın. bütün silikonlarını içine at derim onlara da sinsin kokusu ben o şekilde yapıyorum faydalı oluyor. iş yapmayan silikonlar bile en azından dibe indirince iskorpit alıyor. kaç tane var içinde ?
Engin benimde aklımdan geçiyordu bir suru normal silikon var onları bu kavanozlara doldursam kesin onlarda daha etkili olur diye sen zaten denemiş doğrulamışsın olayı tam Türk zekası :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Engin benimde aklımdan geçiyordu bir suru normal silikon var onları bu kavanozlara doldursam kesin onlarda daha etkili olur diye sen zaten denemiş doğrulamışsın olayı tam Türk zekası :)
Aynen bana da av bayii olan arkadaşım önerdi herkes bu şekilde kullanıyormuş. senin bulgurda dediğin yere gidicem vakit bulabilirsem ordan da berkley silikon alayım nisan ayı gibi başlarız artık avlara ama istavrit olur mu bilemem :) maksat kamış titresin iskorpite de razıyım :)

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi içinde kaç tane var bilmiyorum. Aslında gulpun susuz olan ince paketi var ya ondan var. Onu kullanıyorum. Almaya çok meraklıyım da kefal gibi atladım. İçinde kaç tane var vs bakmadım hiç. Fiyatı o an uygun geldi.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Engin abi bu tatli su icin olmasi lazim
Aynen öyle ama satan arkadaş sand worm yok abi bunlardan da alıyorlar bu da iş yapıyor demişti tabi ben o zaman LRF ye daha yeni başlamıştım deneyelim dedik birde bunlar birleşik sen kendin bölüyorsun anlamadım o an kapalı olduğu için de açıp bakamadım.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Abi içinde kaç tane var bilmiyorum. Aslında gulpun susuz olan ince paketi var ya ondan var. Onu kullanıyorum. Almaya çok meraklıyım da kefal gibi atladım. İçinde kaç tane var vs bakmadım hiç. Fiyatı o an uygun geldi.
fiyatı uygun aynı kutudan ben de görmüştüm geçen sene 45 tl di fiyatı. bu şekilde alman iyi olmuş sonradan aldığın diğer silikonları da atarsın içine. aman dikkat et dökülmesin ben kapalı tuttuğum halde döküldü çantaya biraz çok pis kokuyor çantayı yıkamak zorunda kaldım.