Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Biomaster, Sustain, Exsence, Rarenium model kıyaslaması

scorpion26

Daimi Üye
İlerde bu hobiye devam edersem bu makinalardan birini edinmek istiyorum. Yalnız şunu biliyorum ki neye göre hangisini almam konusunda yeterli bilgiye sahip değilim. Acaba bu makinaları kullanan arkadaşlar bu makinaları kıyaslayabilir mi?

ErdalYildiz

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Daha önce benzeri bir konu vardı.Orada da belirtmiştim.Bende hem sustain hemde exsence vardı.Sustain exsence ve sizin yazdığınız makinelere göre daha üst bir model.Sustain ABD için üretilmitir.ABD piyasasında twinpower yerine sustain satışı yapılmaktadır.Sustainın severek kullandığım ve hala kullanmakta olduğum bir makine.Devir açısından İki modeli var.Düşük model benim tercihim.Devir kişiye ve av türüne göre değişmektedir.İnşallah spinde istediğiniz başarıyı yakalayıp istediğiniz ekipmanlara sahip olursunuz.

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Furkan senin bir dediğin diğerini turmuyor bazen,hem sen nasıl online olabiliyorsun şu ara şebeke dışında uzunda olman gerekmiyormuydu :)

togay yurtsever

Aktif Üye
Sıralamada bildiğim kadarı ile sustain bunların arasında ilk sırada.
Avrupa piyasası için ana sıralama da stella,twinpower,vanquish ve exsence şeklinde.
Sustain Amerikan pazarı üretimi yukarıda da belirtildiği gibi.Exsence in üstü gibi birşey.

Az önce sipariş verdiğim sustain geldi.ilk görünüş olarak beğendim bakalım arazide ne iş yapcak bekleyip göreceğiz.

scorpion26

Daimi Üye
Burdan benim anladığım imkanın olunca sustain al ve keyfine bak oluyor. Teşekkürler konuya katılım gösteren tüm arkadaşlara.

scorpion26

Daimi Üye
Sustain harika görünüyor. Bakalım bize kısmet olucak mı?