Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir Galata Klasiği

mrshadow

Aktif Üye
Adı
Selam Sana
Cuma mübarek gün, çünkü;
1. Müslümanların bayramı
2. Hafta sonu başlangıcı
ve
3. Balığa çıkma günü :)

Sabırsızlıkla beklenen mübarek gün geldi çattı. Mesai bitti ve doğru balıkçıya yemlik hamsi almaya (bu arada hamsiler sanki geçen sezondan kalmış gibilerdi ama yapacak bir şey yok vakit kaybetmemek lazım).

Ekip olarak düştük yola malum İstanbul trafiği Anadolu yollarından Avrupa'ya yolculuk başladı, başladı ama bitmek bilmedi o köprü trafiği...

Sonunda vardık mekana vardık amma tablacılar her zaman olduğu gibi parsellemişler ortalığı. Şimdi işin yoksa gez dur köprünün üstünde yer bulacağım diye, 1 saat sonra zorla bir yere sıkıştık.

Bunca meşakkatten sonra değer mi diye bir soru kurcalamıyor değil ya...

Bizi tek kol aralığı hizaya getirip köprüye mahkum eden, vakti zamanında 124 çeşit balık yaşayan güzel marmarayı bitiren zihniyete bir kere daha yukarıdan aşağıya okuyup üfleyerek başlıyoruz nihayet...

Ve balık hoşgeldin diyip kamışa bir selam veriyor, sen selamı verirsin de biz almazmıyız... Buyur yerin hazır sizi şöyle kovanın orta kısmına alalım :) diyip buyur ediyoruz... Aşağıda gelen misafirlerin toplu halde çektirdikleri hatıra fotoğrafını bulabilirsiniz.

Tüm balık sevdalılarına rastgelsin, kalın sağlıcakla...

Not : Bu kadar levrek raporunun olduğu bir yerde 3-5 çinekopa konu açmak olmuyor ama ne yapalım eldeki eldeki malzeme bu. :)

Ekli dosyalar

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler. Yer bulma sıkıntısına rağmen güzel bir av olmuş.
Köprüye gitmek bana boğaza gitmekden daha yakın ama bende o yer bulma sıkıntısı yüzünden birkaç senedir uğramıyorum köprüye. Yoksa gece nostaljik köprüde çinekop avlarını çok severdim.
Boğazda daha az ama rahat balık avlamayı tercih ediyorum.
Hamdi Bey'in dediği gibi önemli olan balıkta olmaktır.:)
Rastgele

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
Tebrikler. Çinakoplar çok güzel.

Latif Uğurluçimen

Aktif Üye
Adı
Latif UĞURLUÇİMEN
Cuma mübarek gün, çünkü;
1. Müslümanların bayramı
2. Hafta sonu başlangıcı
ve
3. Balığa çıkma günü :)

Sabırsızlıkla beklenen mübarek gün geldi çattı. Mesai bitti ve doğru balıkçıya yemlik hamsi almaya (bu arada hamsiler sanki geçen sezondan kalmış gibilerdi ama yapacak bir şey yok vakit kaybetmemek lazım).

Ekip olarak düştük yola malum İstanbul trafiği Anadolu yollarından Avrupa'ya yolculuk başladı, başladı ama bitmek bilmedi o köprü trafiği...

Sonunda vardık mekana vardık amma tablacılar her zaman olduğu gibi parsellemişler ortalığı. Şimdi işin yoksa gez dur köprünün üstünde yer bulacağım diye, 1 saat sonra zorla bir yere sıkıştık.

Bunca meşakkatten sonra değer mi diye bir soru kurcalamıyor değil ya...

Bizi tek kol aralığı hizaya getirip köprüye mahkum eden, vakti zamanında 124 çeşit balık yaşayan güzel marmarayı bitiren zihniyete bir kere daha yukarıdan aşağıya okuyup üfleyerek başlıyoruz nihayet...

Ve balık hoşgeldin diyip kamışa bir selam veriyor, sen selamı verirsin de biz almazmıyız... Buyur yerin hazır sizi şöyle kovanın orta kısmına alalım :) diyip buyur ediyoruz... Aşağıda gelen misafirlerin toplu halde çektirdikleri hatıra fotoğrafını bulabilirsiniz.

Tüm balık sevdalılarına rastgelsin, kalın sağlıcakla...

Not : Bu kadar levrek raporunun olduğu bir yerde 3-5 çinekopa konu açmak olmuyor ama ne yapalım eldeki eldeki malzeme bu. :)

Murat bey, Balık yakalamak, bu seramoniyi yapmaya kafaya koyduğunuz andan itibaren yaptığınız herşey (yem almak, takım bağlamak, intikalde geçirilen zaman, merada yer bulma telaşı) Hepsi ayrı bir güzel. Aynı safta olduğumuzu düşünürsek bütün bu yaptıklarınızı anlatmanızdan zevk aldığımı, sizinle aynı duyguları paylaştığımı belirtmek isterim.

Sizinle ilgisi yok.
Çinekop adı altında yazılan hiç bir lüfer raporuna, hatırladığım kadarıyla mesaj yazmadım. Şahsi görüşüm limit üstü olsa dahi yazmak istemiyorum.

Av gününüz ve teleşınız çok güzel, bu tatlı heyecanı bizimle paylaşmış olmanıza çok sevindim. Umarım uzun yıllar balık avına gidebilir ve anılarınızı yazabilirsiniz.
Sevgilerimle...

Dejavu

Aktif Üye
Adı
volkan kapar
Tebrikler , güzel bir av olmuş. Rastgele

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Bütün balık organizasyonlarım,çocukluğumda yaşadığım bayram coşkusunu çağrıştırır.:)
Bayramınız mübarek olsun.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
öncelikle başarılı avını kutlarım,,
her çoşku kendi içinde güzelleşir ,serpilir,
av ile ilgili bayram ve hafta sonu sevinçine kimse bir şey demez,,
ama bence burası sadece balık avı çoşkusunu paylaşacağımız bir ortam olarak kalmalıdır....:)

hdfhdf

Aktif Üye
Adı
hüseyin dinç
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tebrikler Güzel aV