löngöz
Daimi Üye
- Adı
- BÜLENT GÜNER
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Değerli abilerim,
Öncelikle şunu belirteyim ki sanal alemde eşine az rastlanır bir kalite ve saygınlık içerisinde güzel sohbet ve paylaşımların yapıldığı bir forum da bulunuyoruz bu hassasiyeti gözetip kollayan da bu forumun sakinleri.
Tartışılan mevzuya gelince insanlar tek tip aynı düşüncelere sahip olmak zorunda değildir ve istenilse de olmaz bir durumdur ki zaten insan fıtratına da aykırıdır.
Hakaret, küfür vb herhangi bir durum olmadıktan sonra insanlar aidiyet hissettikleri duygu ve düşüncelerini belirtmeleri problem oluşturmasa gerek diye düşünüyorum.
Tabii arkadaşlar birbirlerin aidiyet hissettikleri durumlara karşı tepki verip karşısındakinin fikirlerini beğenmediğinden ötürü onu tahrik ve tenkit etmediği sürece.
Netice de buradaki ortak paydamız BALIK esas alındığında bırakın kim kendini nasıl tanımlıyorsa tanımlasın birbirimize saygı duyalım ve eleştirmeyelim derim vesselam.
saygılarımla,[/QUOTE
Yukarıdaki bölüm "MRSHADOW" A yani MURATa aittir..
Öncelikle şunu belirteyim ki sanal alemde eşine az rastlanır bir kalite ve saygınlık içerisinde güzel sohbet ve paylaşımların yapıldığı bir forum da bulunuyoruz bu hassasiyeti gözetip kollayan da bu forumun sakinleri.
Tartışılan mevzuya gelince insanlar tek tip aynı düşüncelere sahip olmak zorunda değildir ve istenilse de olmaz bir durumdur ki zaten insan fıtratına da aykırıdır.
Hakaret, küfür vb herhangi bir durum olmadıktan sonra insanlar aidiyet hissettikleri duygu ve düşüncelerini belirtmeleri problem oluşturmasa gerek diye düşünüyorum.
Tabii arkadaşlar birbirlerin aidiyet hissettikleri durumlara karşı tepki verip karşısındakinin fikirlerini beğenmediğinden ötürü onu tahrik ve tenkit etmediği sürece.
Netice de buradaki ortak paydamız BALIK esas alındığında bırakın kim kendini nasıl tanımlıyorsa tanımlasın birbirimize saygı duyalım ve eleştirmeyelim derim vesselam.
saygılarımla,[/QUOTE
Yukarıdaki bölüm "MRSHADOW" A yani MURATa aittir..
bu arada keyifli ve güzel avını kutlarım,,başarılı avlar dilerim..sevgili Murat,benim açdığım konuları ve konu içerisindeki içeriklere verdiğim yanıtlara dikkat edersen kimseyi ayırmadan ve herkese aynı desteği vererek sevgi ve saygı içinde bilgi alışverişinde bulunuyorum...
Ve bu işlemleri yaparken kendi fikirllerimi ve dünya görüşümü hiç bir zaman ön plana çıkarmıyorum..
senin belirtiğin gibi ""insanların tek tip aynı düşüncelere sahip değildir" sözünüde düğru buluyorum ,,tabiiki...ama
"kendi düşüncelerini belli edecek yazı ve avatarların kullanılmasını bu forumda hiç doğru bulmuyorum
ve burdan eğer kabul ederseniz bir büyüğünüz olarak ; yazılan raporlarda ve kullanılan avatarlarda fikir beyan etmeyelim derim....![]()