Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bodrum Çiftlik Çipura Avı

Klaser

Aktif Üye
Adı
Mustafa koç
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar bodruma balığa gideceğiz.önereceğiniz orada kullandığınız takim bilgisi varmı iğne önerisi? Bide circle hook tarzı iğne iş yaparmı?

Klaser

Aktif Üye
Adı
Mustafa koç
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yorum yapacak kimse kalmadı sanırım?

Mektupla

Daimi Üye
Son düzenleme:

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arkadaşlar bodruma balığa gideceğiz.önereceğiniz orada kullandığınız takim bilgisi varmı iğne önerisi? Bide circle hook tarzı iğne iş yaparmı?
Çiftlik kenarında o kadar detaylı bir takıma ihtiyaç yok. Fluoracarbon misinadan 3 lü takım yap en alttakini hırsız iğne yap tamamdır.

PaniC

Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
çiftlik kenarında misinaya toplu iğne bağla, teknenin kabarmış boyalarından bi parça kopar tak iğneye sal misinayı balığı al çek :)

cupraavı

Üye
Adı
gökhan acar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çiftlik kenarında o kadar detaylı bir takıma ihtiyaç yok. Fluoracarbon misinadan 3 lü takım yap en alttakini hırsız iğne yap tamamdır.
hamdi abilevrek için iğne arıyorum. yardımcı olabilir misin. levrek iğnesi beyaz olmalı diye biliyorum. doğru mu acaba.
mustad 1523 mü
mustad 225 mi daha iyi iş görür.

Adı
sedat gümüş
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arkadaşlar bodruma balığa gideceğiz.önereceğiniz orada kullandığınız takim bilgisi varmı iğne önerisi? Bide circle hook tarzı iğne iş yaparmı?farklı bir forumda avcı cupra takım
@Klaser farklı bir forum sayfasında avcı cupra takımı yaptım nasıl olmuş diye sormuşsun bu forumda takım bilgisi istiyorsun :)