Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bodrum Gümüşlük Balık Avı MeralarıArkadaşlar bodruma balığa gideceğiz.önereceğiniz orada kullandığınız takim bilgisi varmı iğne önerisi? Bide circle hook tarzı iğne iş yaparmı?
Çiftlik kenarında o kadar detaylı bir takıma ihtiyaç yok. Fluoracarbon misinadan 3 lü takım yap en alttakini hırsız iğne yap tamamdır.Arkadaşlar bodruma balığa gideceğiz.önereceğiniz orada kullandığınız takim bilgisi varmı iğne önerisi? Bide circle hook tarzı iğne iş yaparmı?
hamdi abilevrek için iğne arıyorum. yardımcı olabilir misin. levrek iğnesi beyaz olmalı diye biliyorum. doğru mu acaba.Çiftlik kenarında o kadar detaylı bir takıma ihtiyaç yok. Fluoracarbon misinadan 3 lü takım yap en alttakini hırsız iğne yap tamamdır.
@Klaser farklı bir forum sayfasında avcı cupra takımı yaptım nasıl olmuş diye sormuşsun bu forumda takım bilgisi istiyorsunArkadaşlar bodruma balığa gideceğiz.önereceğiniz orada kullandığınız takim bilgisi varmı iğne önerisi? Bide circle hook tarzı iğne iş yaparmı?farklı bir forumda avcı cupra takım