Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğaz için şunu önerir misiniz: Daiwa Cast IZM 25 QDA

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Hocam fiyata 15 30 dolar arasi kargo ucreti ekleyin . Bunlari kartinizdan veya hesabinizdan plat cekiyor. ptt kapida kargo dahil olmayan sakt ucret uzerinden hesaplanmis %20 vergiyi kapida tahsil ediyor. yinede ptt ile irtibata gecin.

Son düzenleme:

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Rakuten'den almıştım, ama EMS ile gelmişti. Rakuten'den dolayı olmuş olabilir mi ya da Plat'tan kesinlikle takılmadan mı geliyor.
Hocam ems ile geldiğinde genelde burada ptt devralıyor. Ptt gönderilerin çoğunun vergisini kapıda alıyor. Ben şahsen pttye gittiğimdede sordum limiti aşarsak gümrüğemi gidiyoruz kapıda mı vergi ödemesi yapıyoruz diye. Direk kapıda alıyoruz vergiyi demişlerdi. Ama bende nadiren gümrüğe davet edilenleri duydum . İstediğiniz ürün neydi, belki onunla alakalıda olabilir.

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Hocam ems ile geldiğinde genelde burada ptt devralıyor. Ptt gönderilerin çoğunun vergisini kapıda alıyor. Ben şahsen pttye gittiğimdede sordum limiti aşarsak gümrüğemi gidiyoruz kapıda mı vergi ödemesi yapıyoruz diye. Direk kapıda alıyoruz vergiyi demişlerdi. Ama bende nadiren gümrüğe davet edilenleri duydum . İstediğiniz ürün neydi, belki onunla alakalıda olabilir.
Makine almıştım, aslında bana davet te gelmedi. Ürün PTT'ye geldikten sonra bir hafta içinde gelmeyince kendim gittim.

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
PTT Halkalı dağıtım merkezine gittim. Gümrüğe değil.

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
PTT Halkalı dağıtım merkezine gittim. Gümrüğe değil.
Abi öyle desene :) yine gümrüğe gitmemişsin taa başakşehire :D Yine her türlü avantaj ona göre :) Bende genelde eve gelmesini beklemiyorum gidip dağıtım merkezinden alıyorum genelde dağıtım saatlerinde evde olmuyorum.

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Ne bileyim, ben sizin kadar sık almıyorum ki, hatta 100 dolar üstü bu tek alışverişim :)

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Ne bileyim, ben sizin kadar sık almıyorum ki, hatta 100 dolar üstü bu tek alışverişim :)
Hocam bende sık almıyorum :) Gümrüğe takılma olayında gerçekten gümrükte kaldıysa sıkıntı çıkıyor . Gümrük vergisinin dışındada ücret alabiliyorlar. Özellikle ptt ile gelmiyorsa ups dhl gibi firmalar da ürün fiyatından fazla hesap çıkabiliyor. PTT de en güzel tarafı sadece vergini bide açma kapama parasını ödüyorsun.