Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
evet, boğaz için öneriliyor tanıtım yazısında özellikle. ip dolanmasını önlemek için gezer yüzük de kullanışmamış. ama @Erdem82 hocam okuma önermiyordu sanki boğaz için. belki de makinesini önermiyordu, hatırlayamadım.Savant tas gibidir, kırmak istesen kırılmaz, kursun arkası olur, capariye de yemliye de gelir. Düşünme bile al geç tam bir f/p ürünü nitekim.
en çok yükseldiğim kamış bu aslında. acayip zorladıkları video var. bu kadar sert kamışın balık hissi iyi midir, onu bilemedim. videoya bir bakın;Bu liste içinde bence en iyisi daiwa powermesh. Aktif kullanıyorum, kurşun arkası 200 grama kadar sıkıntı çıkmaz, 200 üstü zorlanır ama atar. Ben ağırlıklı çapari de kullanıyorum. Kurşun arkası 3 parça kamış var.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daiwa Proteus 100-200g ta inceleyebilirsiniz isterseniz. Ben Okumanın malzeme kalitesini işçiliğini beğenmediğim için önermiyorum. Sanki Japon markalarına kıyasla daha çabuk yıpranıp deforme oluyo. Geçen arkadaşım elinden düşürdü Okuma ITX makineyi hemen yamuldu. Ama yeni çıkan en üst segment ekipmanlarını pek inceleme fırsatım olmadı. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki de. Potenza kamışlarda çok iyi kamışlardır. Yuki kamışlar zaten efsane.evet, boğaz için öneriliyor tanıtım yazısında özellikle. ip dolanmasını önlemek için gezer yüzük de kullanışmamış. ama @Erdem82 hocam okuma önermiyordu sanki boğaz için. belki de makinesini önermiyordu, hatırlayamadım.
Ben bunu 200 gr olduğu için elemişim muhtemelen. Boğaz’da dişliye kullanacağım için 250 baktım sadece. Powermash’e göre daha mı iyidir hocam?Daiwa Proteus 100-200g ta inceleyebilirsiniz isterseniz. Ben Okumanın malzeme kalitesini işçiliğini beğenmediğim için önermiyorum. Sanki Japon markalarına kıyasla daha çabuk yıpranıp deforme oluyo. Geçen arkadaşım elinden düşürdü Okuma ITX makineyi hemen yamuldu. Ama yeni çıkan en üst segment ekipmanlarını pek inceleme fırsatım olmadı. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki de. Potenza kamışlarda çok iyi kamışlardır. Yuki kamışlar zaten efsane.
Daiwa Proteus çok ilginç bir kamıştır. Ne çok yumuşaktır nede çok serttir. Bu özelliği sayesinde hem çaparili, hem yemli, hem de kurşun arkası avlarda güzel işler çıkarıyo. Ama tabi derseniz ben sadece kurşun arkası çalışacam 200-250 gram ağırlıklarla çalışıcam diye gönül ister ki Yuki kullan ama günü kurtarsın diye fiyat performans ürünü olarak Powermash alabilirsin.Ben bunu 200 gr olduğu için elemişim muhtemelen. Boğaz’da dişliye kullanacağım için 250 baktım sadece. Powermash’e göre daha mı iyidir hocam?
Sizin önereceğiniz modeli direkt alabilirim. Spin takım için de sizin önerinizle başladım bu işe ve çok memnun kaldım. Yorumunuz benim için çok değerli. Yuki derseniz ona da yönelebilirim tabi.
Bu kamış kurşun arkasına gelmez, yumuşak kalır, 3 parça proteus 100-250 dahi 200 gram üstünü atamaz, zorlanır. Yanlış anlaşılmasın, bir iki ava gidersin atarsın ama kamış zorlandıkça ömrü kısalıyor. Atmayı bilen 300 gramda atar ama kaç kereBen bunu 200 gr olduğu için elemişim muhtemelen. Boğaz’da dişliye kullanacağım için 250 baktım sadece. Powermash’e göre daha mı iyidir hocam?
Sizin önereceğiniz modeli direkt alabilirim. Spin takım için de sizin önerinizle başladım bu işe ve çok memnun kaldım. Yorumunuz benim için çok değerli. Yuki derseniz ona da yönelebilirim tabi.

Kamış o kadar sert değil ustam, atan kişi işini biliyor. Surf Atış yarışmalarına katılan biri sanırım.en çok yükseldiğim kamış bu aslında. acayip zorladıkları video var. bu kadar sert kamışın balık hissi iyi midir, onu bilemedim. videoya bir bakın;
Powermesh hiçbir yerde kalmamış. Proteus'tan başka seçenek kalmıyor listede sanırım. Yuki ürünlerini hiç bilmiyorum, teleskopik olarak sadece 2 ürün bulabildim ama haklarında pek yorum yok;Daiwa Proteus çok ilginç bir kamıştır. Ne çok yumuşaktır nede çok serttir. Bu özelliği sayesinde hem çaparili, hem yemli, hem de kurşun arkası avlarda güzel işler çıkarıyo. Ama tabi derseniz ben sadece kurşun arkası çalışacam 200-250 gram ağırlıklarla çalışıcam diye gönül ister ki Yuki kullan ama günü kurtarsın diye fiyat performans ürünü olarak Powermash alabilirsin.