Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğaziçi'nde Rapala ile Avlara Devam

mberkay

Aktif Üye
Adı
Muhammet Berkay ÖZYÜREK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler Birol abi harika balıklar...

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrik ederim Birol. Özellikle lüferin bizlere de rast gelmesi dileğimle :).
Ayrıca ilk fırsatta örgü misina ve yeni bir makine almayı hedefliyorum. Zamanı geldiğinde fikirlerini rica edeceğim. Avların daim olsun.
Teşekkürler Gürcan Bey. Ben 6 aydır bekledim denk geldi sizede rastgelir umarım.:)
Yardımcı olmaya çalışırım...Rastgele.
Tebrikler Birol abi harika balıklar...
Teşekkürler Berkay..

ilişken

Aktif Üye
Adı
mehmet bektaş
maşallh birol reis yakışır abimize...:)

eminsöyler

Yeni Üye
Adı
ibrahim emin söyler
Şu aralar lüferin yumurtlama zamanı uğrunda kampanyalar yapılıyor neslini korumak için sizler birde marifetmiş gibi yayınlıyorsunuz ne kadar vahim bir durum.<pes doğrusu bu kadarda vurdum duymazlığa.....

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Tebrikler birol, sabrın sonu diye buna derler heralde, :) herzaman rastgelsin inşallah...

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Şu aralar lüferin yumurtlama zamanı uğrunda kampanyalar yapılıyor neslini korumak için sizler birde marifetmiş gibi yayınlıyorsunuz ne kadar vahim bir durum.<pes doğrusu bu kadarda vurdum duymazlığa.....
Aynen, pes vallahi...:eek:
Kökünü kuruttuk bu sene lüferin çinekopun. Balık yukarı akış yapamıyor resmen biz amatörler yüzünden...
Katliamcı amatörler, balık niye tutuyoruz ki zaten değilmi...

Moderatör tarafında düzenlendi:

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Okuyunca ne oldu dedim biri bir suçmu işledi diye lakin öyle bir şey yok. Yasalar ve sirküler dahilinde yapılmış bir av bu dolayısıyla kimsenin diyecek bir şey olamaz. Yok bence bu av olmamalı diyorsanız eğer sirküler ile balıkçılık ile kim yetkili kuruluş ise temasa geçer sirkülerin ve kanunların değişmesini istersiniz. Anlarım, mesela 40 cm lik bir akya tutulsa ve çemkirilse veya 20 - 30 - 50 kilolara ulaşan bir balık için yapılsa veya sürüden ziyade bir balık için yapılsa sinarit için yapılsa jig ve balık bulucular için çemkirilse zaten sayısı az olan balık türleri mesela taş balıklar için yapılsa anlarım ama bu av için bu tip çemkirmeleri anlamıyorum. Siz biz amatörce yapılan sayı ve limitlere uymak bir yana kendi içlerinde limitleri yukarı çekerek avlanan kişileri bırakın ve bu işin kanun koyucularına çemkirin lütfen.