Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler Gürcan Bey. Ben 6 aydır bekledim denk geldi sizede rastgelir umarım.Tebrik ederim Birol. Özellikle lüferin bizlere de rast gelmesi dileğimle.
Ayrıca ilk fırsatta örgü misina ve yeni bir makine almayı hedefliyorum. Zamanı geldiğinde fikirlerini rica edeceğim. Avların daim olsun.
Teşekkürler Berkay..Tebrikler Birol abi harika balıklar...
Sağol Evlatmaşallh birol reis yakışır abimize...![]()
olay budur tebrikler
Aynen, pes vallahi...Şu aralar lüferin yumurtlama zamanı uğrunda kampanyalar yapılıyor neslini korumak için sizler birde marifetmiş gibi yayınlıyorsunuz ne kadar vahim bir durum.<pes doğrusu bu kadarda vurdum duymazlığa.....
Teşekkürler Oktay. Sanada rastgelsin.Tebrikler birol, sabrın sonu diye buna derler heralde,herzaman rastgelsin inşallah...
Teşekkürlerolay budur tebrikler![]()
Okuyunca ne oldu dedim biri bir suçmu işledi diye lakin öyle bir şey yok. Yasalar ve sirküler dahilinde yapılmış bir av bu dolayısıyla kimsenin diyecek bir şey olamaz. Yok bence bu av olmamalı diyorsanız eğer sirküler ile balıkçılık ile kim yetkili kuruluş ise temasa geçer sirkülerin ve kanunların değişmesini istersiniz. Anlarım, mesela 40 cm lik bir akya tutulsa ve çemkirilse veya 20 - 30 - 50 kilolara ulaşan bir balık için yapılsa veya sürüden ziyade bir balık için yapılsa sinarit için yapılsa jig ve balık bulucular için çemkirilse zaten sayısı az olan balık türleri mesela taş balıklar için yapılsa anlarım ama bu av için bu tip çemkirmeleri anlamıyorum. Siz biz amatörce yapılan sayı ve limitlere uymak bir yana kendi içlerinde limitleri yukarı çekerek avlanan kişileri bırakın ve bu işin kanun koyucularına çemkirin lütfen.Şu aralar lüferin yumurtlama zamanı uğrunda kampanyalar yapılıyor neslini korumak için sizler birde marifetmiş gibi yayınlıyorsunuz ne kadar vahim bir durum.<pes doğrusu bu kadarda vurdum duymazlığa.....