Balıkoltası
Daimi Üye
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Sİrkülere uygun, amatör bir avcı olarak 4 tane balık tutup rapor koyuyoruz boylarıda 24-33 cm arası, ona bile laf ediliyor, kişiyi tanımadan etmedenOkuyunca ne oldu dedim biri bir suçmu işledi diye lakin öyle bir şey yok. Yasalar ve sirküler dahilinde yapılmış bir av bu dolayısıyla kimsenin diyecek bir şey olamaz. Yok bence bu av olmamalı diyorsanız eğer sirküler ile balıkçılık ile kim yetkili kuruluş ise temasa geçer sirkülerin ve kanunların değişmesini istersiniz. Anlarım, mesela 40 cm lik bir akya tutulsa ve çemkirilse veya 20 - 30 - 50 kilolara ulaşan bir balık için yapılsa veya sürüden ziyade bir balık için yapılsa sinarit için yapılsa jig ve balık bulucular için çemkirilse zaten sayısı az olan balık türleri mesela taş balıklar için yapılsa anlarım ama bu av için bu tip çemkirmeleri anlamıyorum. Siz biz amatörce yapılan sayı ve limitlere uymak bir yana kendi içlerinde limitleri yukarı çekerek avlanan kişileri bırakın ve bu işin kanun koyucularına çemkirin lütfen.
katliamcı damgası vuruluyor hemen. Gören de gırgırlar gibi 12 cm lik yaprak tohumları tuttuk da raporladık sanacak.
Ne reklam yapmamız kaldı ne de vurdum duymaz olmamız. Diğer forumlarda olduğu gibi böyle gittiği sürece kimse rapor koymayacak en başta da ben.
Güzel bir rapor açalım dedik dert oldu. Bundan sonra bende sadece gelen raporları takip edeceğim, tuttuklarımı raporlamadan...Artık yeter...