Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

bu akşamki palamut avımız

cemdagonder

Yeni Üye
Adı
ÖNDER GÜNER
maşallah maşallah güzel balıklar darısı bizzimde başımıza inşallah

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler Hasan,
Güzel av olmuş,devamını dilerim.:)

poseidon106

Yeni Üye
Adı
Poseidon
herkese selam foruma yeni katıldım güzel ve paylaşımı seven bir ortam. karaburunda kiralık tekneler var palamutunda tam zamanıyken bir organizasyon olurmu acaba:) daha önceki organizasyon arşivlerinizi inceledim baya bi katılan olmuş.. yoksa yabantv çekimleri için kullanılan tekneyi ayarlardık ama o kadar kişiyi kaldırmaz batar valla:) sözün yeri gelmişken terkos da avlanan var mı? geçen hafta 3 kişi kaşıkla 9 turna aldık.. palamut yakalayan arkadaşlar bölgeyi iyi biliyorlarsa bize önderlik edebilirlerse herkes sevinir herhalde:) saygılarımla

Moderatör tarafında düzenlendi:

akkadi

Aktif Üye
Adı
ABDULLAH AKKADİ
herkese selam foruma yeni katıldım güzel ve paylaşımı seven bir ortam. karaburunda kiralık tekneler var palamutunda tam zamanıyken bir organizasyon olurmu acaba:) daha önceki organizasyon arşivlerinizi inceledim baya bi katılan olmuş.. yoksa yabantv çekimleri için kullanılan tekneyi ayarlardık ama o kadar kişiyi kaldırmaz batar valla:) sözün yeri gelmişken terkos da avlanan var mı? geçen hafta 3 kişi kaşıkla 9 turna aldık.. palamut yakalayan arkadaşlar bölgeyi iyi biliyorlarsa bize önderlik edebilirlerse herkes sevinir herhalde:) saygılarımla
bu pazar bir organizasyonumuz vardı balık yoktu ama gerçekten güzeldi bu arada aramıza hoş geldiniz

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Tebrikler.Maşallah kalem gibi balıklar.Şansınız daim olsun.:)

hscopur

Yeni Üye
Adı
hüseyin çöpür
tebrikler daha geniş bilgi verseniz daha iyi olurmuş

vimar

Üye
Adı
vivaro
Bizde cuma günü lüfere dolaşmaktan ve balık alamamaktan sıkılınca 2 saat dolaşmamıza rağmen tık demedi.
ozan abi karadenizde lüfer var fakat az 1hafta 10güne kadar lüferin başlayacagı tahmin ediliyor hemde balıgın kuvvetli oldugunu söylüyorlar dün akşam 8 den sabaha kadar lüfer peşindeydik zarganalar sürü halinde zıplayarak geziyorlar ama lüfer tık demedi ben ümidimi hiç kaybetmiyorum bu sene lüfer çok olacak raporlarıda hep beraber buradan paylaşacagız herkese saygılar sevgiler..