cemdagonder
Yeni Üye
maşallah maşallah güzel balıklar darısı bizzimde başımıza inşallah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
bu pazar bir organizasyonumuz vardı balık yoktu ama gerçekten güzeldi bu arada aramıza hoş geldinizherkese selam foruma yeni katıldım güzel ve paylaşımı seven bir ortam. karaburunda kiralık tekneler var palamutunda tam zamanıyken bir organizasyon olurmu acabadaha önceki organizasyon arşivlerinizi inceledim baya bi katılan olmuş.. yoksa yabantv çekimleri için kullanılan tekneyi ayarlardık ama o kadar kişiyi kaldırmaz batar valla
sözün yeri gelmişken terkos da avlanan var mı? geçen hafta 3 kişi kaşıkla 9 turna aldık.. palamut yakalayan arkadaşlar bölgeyi iyi biliyorlarsa bize önderlik edebilirlerse herkes sevinir herhalde
saygılarımla
ozan abi karadenizde lüfer var fakat az 1hafta 10güne kadar lüferin başlayacagı tahmin ediliyor hemde balıgın kuvvetli oldugunu söylüyorlar dün akşam 8 den sabaha kadar lüfer peşindeydik zarganalar sürü halinde zıplayarak geziyorlar ama lüfer tık demedi ben ümidimi hiç kaybetmiyorum bu sene lüfer çok olacak raporlarıda hep beraber buradan paylaşacagız herkese saygılar sevgiler..Bizde cuma günü lüfere dolaşmaktan ve balık alamamaktan sıkılınca 2 saat dolaşmamıza rağmen tık demedi.