Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hiç yapar yapmaz demeyin. ben makineye az misina sardığım için fly atar gibi topu önce öne sallandırıyor, sonra arkaya alıyor ve ağırlığı iyice kamışa bitince öne atıp 20 metreyi sonuna kadar kullanıyordu. Bir de mızmızlanıyordu bu misina az diye. O hap gibi makinelere gerek yok, sadece makaraya bağlayacağınız misina en az .35 mm olsun yeter. 4 yaşında labada lubada sahte çekerken 2 levrek aldı boş çektiğim bir gün.
Eyvallah abi sagol iyi dilekleri icin herkese tesekkur ederim bu sabah antalyadan geldim inanmazsınız arel almis montunu hadi gidelim hesabi yapiyorYekta merhaba,
Öncelikle kırkbir kere maşallah, Allah nazardan korusun
Çoğumuz bu hobiye babamız tarafından alıştırıldık. Senin de sevgili Arel'e bunu aşılaman çok normal bir davranış ve ileride birlikte çok güzel günleriniz olacağını düşünüyorum
Arel'e sağlıklı, huzurlu, mutlu ve de bol balıklı uzun bir hayat dilerim. Allah bahtını açık etsin, sizlere de bu günleri görmeyi nasip etsin...
Armut dibine düşer Yekta, ne mutlu sana ki, bunları görebiliyorsunEyvallah abi sagol iyi dilekleri icin herkese tesekkur ederim bu sabah antalyadan geldim inanmazsınız arel almis montunu hadi gidelim hesabi yapiyor![]()