coredon
Daimi Üye
Şemsipaşada durumlar nasıl Nihat usta.Epeydir gelemiyorum.Bu yüksek atarlı konuya bir eklemede benden; 300 gr kurşunu 75 metreye fırlatmak için güç uygulandığında misinayı tutan parmağınıza üçretsiz olarak dikiş atılır....![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şemsipaşada durumlar nasıl Nihat usta.Epeydir gelemiyorum.Bu yüksek atarlı konuya bir eklemede benden; 300 gr kurşunu 75 metreye fırlatmak için güç uygulandığında misinayı tutan parmağınıza üçretsiz olarak dikiş atılır....![]()
nihat kardeşim parmak koruyucu diye bir şey var selin eline düşmektenseBu yüksek atarlı konuya bir eklemede benden; 300 gr kurşunu 75 metreye fırlatmak için güç uygulandığında misinayı tutan parmağınıza üçretsiz olarak dikiş atılır....![]()
Bende gidemiyorum dostum ama aldığım duyumlar cıkmadığı yönündeŞemsipaşada durumlar nasıl Nihat usta.Epeydir gelemiyorum.
Teşekkür ederim birol kardeşim acaba bogazda kullandıkları asansör sistemi konusundada bilgin varmı acaba aklıma takıldıda nasıl bir sistem kullanıyorlarAslında dünyada 250 gram atan kamış var.Zorlarsanız 300 de atar ama
bu kamışlar 500 USDden aşlar en kötüsü ve öyle 250 atarlıları da 1000 USDden aşağı zor bulunur.
Sağlam bir 220 atarlı kamış İstanbula hayli hayli yeter....