Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu kaşık nerelerde kullanılır

M. Taha D.

Daimi Üye
Özel bi renk kombinasyonu var mı tavsiye edeceğiniz şu dönemde yoksa her renk iş yapıyor mu?
Remixon fortuna salti Rocky shore zebra mix alabilirsiniz biraz daha uygun fiyatlı Major craft jig paralara nazaran.. kamışın atarina göre seçim yapın.. ben erim odaklı olarak 14 gramajini kullandım..
IMG_20210317_165410.jpg

rserdars

Aktif Üye
Adı
Serdar
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Remixon fortuna salti Rocky shore zebra mix alabilirsiniz biraz daha uygun fiyatlı Major craft jig paralara nazaran.. kamışın atarina göre seçim yapın.. ben erim odaklı olarak 14 gramajini kullandım..
Ekli dosyayı görüntüle 113902
Ben mesela bu yazışmamızdan önce fortuna saltiye bakmıştım. 13 cm lik olanı var ama sanırım alabalığa büyük olabilir?

rserdars

Aktif Üye
Adı
Serdar
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

M. Taha D.

Daimi Üye
Ben mesela bu yazışmamızdan önce fortuna saltiye bakmıştım. 13 cm lik olanı var ama sanırım alabalığa büyük olabilir?
O dediğiniz levrek sahtesi maket yem yani.. Remixon fortuna Lrf jig yazarsanız karşınıza çıkar.. 10-30 atarlı kamışa 14 gram jig atabilirsiniz..