lufermania
Daimi Üye
Adam hepsini yazmış bize kalmamış kiÖmer kendo var oskar var euro fish var pelican var strike pro var varda var uygun fiyata macera mi ariyorsun paran mi cok anlamadim![]()
Balık çok nazlıyken, de artık Rapala, Yozuri denemen lazım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adam hepsini yazmış bize kalmamış kiÖmer kendo var oskar var euro fish var pelican var strike pro var varda var uygun fiyata macera mi ariyorsun paran mi cok anlamadim![]()
Ustalar ne güzel yazmış, hem ekonomik hem işyapar. ama ille de macera diyorsan sen bilirsin.Adam hepsini yazmış bize kalmamış ki
Balık çok nazlıyken, de artık Rapala, Yozuri denemen lazım

13-10-20-01 favorimSevgili Ömer;
Boğazda kullanacağın kurşun arkası sahte balık için fazla rakamlar ödemene gerek yok, spin avlar için farklı arayışlar olabilir.
Sana son yıllarda boğazda dişli avlarında çok fazla iş yapan Kendo Zero Arise 9 Cm Sahte balık serisini öneriyorum, fiyat olarak seni çok yormayacaktır.
Bu seri içerisinde 13 ve 24 numaraları favori renkler 'dir. Diğer renkler'den memnun olan arkadaşlarımız görüşlerini bildirecektir.
KENDO ZERO ARİSE 9 CM SAHTE BALIK
Ekli dosyayı görüntüle 22512
Abi şimdi benim anlamadığım bişey var bu maket balıkların amacı gerçek balığa renk olarak benzemesi değilmidir? Bana hediye olarak gelen mavi, yeşil, sarı benzeri 17-18 tane sahtem var hatta 3-5 tanesi dışında daha kullanmadım bi çoğunu ancak cok renkli olduğundan iş yapacağı konusunda şüpheliyim ben sahte seçiminde daha cok istavrit gümüş sardalya hamsi benzeri maketlere yöneliyorum yanlısmı yapıyorum cünkü sonucta amaç balığı kandırmak ve ne kadar gerçek balığa benzerse o kadar daha iyi avcı olmaz mı? Benim at çek yapacağım yer boğazda akıntı burnunda ki deniz fenerinin dibi orası biraz sığ kalıyor haliyle takılmasın diye batmayanlardan alıyorum buda mı yanlıs?Sevgili Ömer;
Boğazda kullanacağın kurşun arkası sahte balık için fazla rakamlar ödemene gerek yok, spin avlar için farklı arayışlar olabilir.
Sana son yıllarda boğazda dişli avlarında çok fazla iş yapan Kendo Zero Arise 9 Cm Sahte balık serisini öneriyorum, fiyat olarak seni çok yormayacaktır.
Bu seri içerisinde 13 ve 24 numaraları favori renkler 'dir. Diğer renkler'den memnun olan arkadaşlarımız görüşlerini bildirecektir.
KENDO ZERO ARİSE 9 CM SAHTE BALIK
Ekli dosyayı görüntüle 22512
Canını yediim xD allah insanı egoist etmesin işte napıym ucuz bişe alınca kendimi kötü hissediyorum işin şakası bi yana beğenmediğim bişeyi almıyorum abi fiyat önemli değil 3 lirada olsa 300 lirada olsa beğenmediğim şeyi almak istemiyorum param cok olduğundan değil yani kendim beğenmediğim birseyin balıkların beğeniceğine inanmıyorumÖmer kendo var oskar var euro fish var pelican var strike pro var varda var uygun fiyata macera mi ariyorsun paran mi cok anlamadim![]()