Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

bu sahteler iş yaparmı

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Boğazda kurşun arkası surf olarak kullanıcaksan çok pahalı rapalara hiç girişme bence. ben 2 tl lik rapalayla bile deli gibi balık yakalayanlar gördüm. kopunca üzülmezsin en azından. ama spin dersen farkediyor gerçekten. kaliteli almak lazım. kesin alacaklarım dediğin sırtı için

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Ömer;

Boğazda kullanacağın kurşun arkası sahte balık için fazla rakamlar ödemene gerek yok, spin avlar için farklı arayışlar olabilir.
Sana son yıllarda boğazda dişli avlarında çok fazla iş yapan Kendo Zero Arise 9 Cm Sahte balık serisini öneriyorum, fiyat olarak seni çok yormayacaktır.
Bu seri içerisinde 13 ve 24 numaraları favori renkler 'dir. Diğer renkler'den memnun olan arkadaşlarımız görüşlerini bildirecektir.

KENDO ZERO ARİSE 9 CM SAHTE BALIK

arise-9-0.jpg

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Sevgili Ömer;

Boğazda kullanacağın kurşun arkası sahte balık için fazla rakamlar ödemene gerek yok, spin avlar için farklı arayışlar olabilir.
Sana son yıllarda boğazda dişli avlarında çok fazla iş yapan Kendo Zero Arise 9 Cm Sahte balık serisini öneriyorum, fiyat olarak seni çok yormayacaktır.
Bu seri içerisinde 13 ve 24 numaraları favori renkler 'dir. Diğer renkler'den memnun olan arkadaşlarımız görüşlerini bildirecektir.

Ekli dosyayı görüntüle 22512
13-10-20-01 favorim

OMER77

Aktif Üye
Adı
ömer faruk
Kan Grubu
B Rh Negatif
Sevgili Ömer;

Ekli dosyayı görüntüle 22512
Abi şimdi benim anlamadığım bişey var bu maket balıkların amacı gerçek balığa renk olarak benzemesi değilmidir? Bana hediye olarak gelen mavi, yeşil, sarı benzeri 17-18 tane sahtem var hatta 3-5 tanesi dışında daha kullanmadım bi çoğunu ancak cok renkli olduğundan iş yapacağı konusunda şüpheliyim ben sahte seçiminde daha cok istavrit gümüş sardalya hamsi benzeri maketlere yöneliyorum yanlısmı yapıyorum cünkü sonucta amaç balığı kandırmak ve ne kadar gerçek balığa benzerse o kadar daha iyi avcı olmaz mı? Benim at çek yapacağım yer boğazda akıntı burnunda ki deniz fenerinin dibi orası biraz sığ kalıyor haliyle takılmasın diye batmayanlardan alıyorum buda mı yanlıs?

OMER77

Aktif Üye
Adı
ömer faruk
Kan Grubu
B Rh Negatif
Ömer kendo var oskar var euro fish var pelican var strike pro var varda var uygun fiyata macera mi ariyorsun paran mi cok anlamadim :D
Canını yediim xD allah insanı egoist etmesin işte napıym ucuz bişe alınca kendimi kötü hissediyorum işin şakası bi yana beğenmediğim bişeyi almıyorum abi fiyat önemli değil 3 lirada olsa 300 lirada olsa beğenmediğim şeyi almak istemiyorum param cok olduğundan değil yani kendim beğenmediğim birseyin balıkların beğeniceğine inanmıyorum:D

Son düzenleme:

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
13 24 limon ve beyaz renk genelde kapalı havalarda ve akşam iş yapıyor. sahtenin balığa çok benzemesi önemli değil suyun içindeki aksiyonu ve rengi önemli. l şeklinde kaşıklarda güzel iş yapıyor. bu sene üsküdarda gezerken çok gördüm hatta l şeklindeki eğik kaşıklarla çok balık alanlar oldu. ben mesela bir sene hiç unutmuyorum pembe renki bir rapalam vardı onunla çok balık aldım ama bir sonraki sene o rapala pek iş yapmadı limon renkli rapalayla balık aldım. denemek lazım hepsini.

S

strangolos

Misafir
Kendo zero arise beyaz al bitsin bu is o da balik olmadiginda balik varsa 1 liralik kasik at

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ömer dostum selam.

Bu, benimde kafamı kurcalayan bir konu ve balıkların renkleri konusundaki düşüncelerine katılıyorum.

Madem amaç balığı kandırmak. Pembe, turuncu yerine istavrit vb benzeyen sahteler daha mantıklı geliyor.