Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

bu sahteler iş yaparmı

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkürler.

O zaman kaşıkları hafta sonu suya indirelim =)

Saatler sabah 6:00-8:00, akşam 18:00-20:00 arası uygun mudur? Yoksa saat gözetmeksizin denemek mi gerekir?
Üsküdarda sahilde gezerken bakıyorum balık varken günün hemen hemen her saatinde balık alıyorlar ama sabahtan 11 e kadar ve ya akşam üstü 16 dan sonra daha verimli gibi. bu benim gözlemim :) rastgele.

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şu sıralar kafama takılan bir soruyu sormak istedim. Üstelik elimdekilerin de iş yapıp yapmayacağını sayenizde öğrenmek.

Malum spin takımım olmadığı için boğazdaki büyük balıkları(lüfer,palamut,sarıkanat vb.) yakalayabilmek adına kurşun arkası çalışacağım.

Görseldeki 8 adet sahte ve yıldıray marka 3 adet kaşığa sahibim.(6-7-8 den ümitsizim. daha çok lrf için oldukları kanaatindeyim:))

İş yapabilecek olanlar hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

.Ekli dosyayı görüntüle 23769
Yıldo kaşıklarının hepsinden iyi iş çıkaracağına eminim, 1 ve 5 numara doğru zamanda iyi işler çıkarabilir

sessizdenizci

Daimi Üye
Bende tam 1-5-6 diyecektim.
Ustaların dediği gibi balık varken ne olsa atlıyor ama hava kapalı iken beyaz renkler iyi iş çıkarır.