Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BU YOKLUKTA GÜZEL BİR AV...

AKIN KAPTAN

Editör Moderatör
Gold Üye
Adı
Akın Kaptan
Maşallah çok güzel balıklar. Hep rastgelsin.

Erdem Koral

Daimi Üye
Adı
Erdem Koral AKKAYA
Eline Sağlık Abi Güzel Keyifli Bir Av Olmuş

Senin Bu Bolluk Marmarada'da Olsa Keşke Abi Ama Nerde

OzcnYldz

Aktif Üye
Adı
Özcan Yıldız
tabrıkler cok guzel bır av olmus.. bu yoklukta daha ne olsun dimi :)

reisbey

Üye
Adı
ismail çakır
İsmail abi tebrikler anlamadıgım resimlerin üzerindeki tarihler birinde 5.ay birinde 6.ay yazıyor hepsini nasıl bir araya getirdiğin gerçekten yoklukta iyi av olmuş tebrikler.
teşekkür ederim.. makina kapandı sonradan tarih ayarı yaparken ufak bir hata olmuş...çok dikkatlisin..

reisbey

Üye
Adı
ismail çakır
Öncelikle saygılar İsmail abi. Senin şu Çanakkale raporlarını imrenerek izliyorum o yörenin aşığı olarak... Her fırsatta Eceabat taraflarına avlanmaya geliyorum... Temmuz 16 da kısmetse tatil için Kilitbahir e geleceğim.. Orada tatilde olan bir arkadaştan eceabat çamburnu mevkiinden çupra yakaladıklarını öğrendim... Senin şu Soğandere dediğin yer Kilitbahir e yakın mı abi... Bir de takım ve yem uygulamalarını açar mısın ? Sağlıcakla kal...
iltifatlarına teşekkür ederim.. bence kıyı balıkçılığı için çanakkale boğazından daha iyi olabilecek fazla yer olduğunu sanmıyorum.. bütün avlarım kıyı avıdır.sogandere kilitbahire yakın ben motorsikletle ile gidiyorum.takım olarak klasik dip takımı kullanıyorum. yem olarak da gittiğim av sahasında ne bulursam onu kullanıyorum. midye, yengeç teke vs gibi.

reisbey

Üye
Adı
ismail çakır
açtığım konu başlığına cevap yazan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim...

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Tebrikler İsmail abi.Dediğin gibi bu balık kıtlığında hakketen güzel av.Kısmetin bol olsun.:)