Maşallah çok güzel balıklar. Hep rastgelsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
teşekkür ederim.. makina kapandı sonradan tarih ayarı yaparken ufak bir hata olmuş...çok dikkatlisin..İsmail abi tebrikler anlamadıgım resimlerin üzerindeki tarihler birinde 5.ay birinde 6.ay yazıyor hepsini nasıl bir araya getirdiğin gerçekten yoklukta iyi av olmuş tebrikler.
teşekkürler..tebrikler ismail abi güzel av olmuş avınız daim olsun
iltifatlarına teşekkür ederim.. bence kıyı balıkçılığı için çanakkale boğazından daha iyi olabilecek fazla yer olduğunu sanmıyorum.. bütün avlarım kıyı avıdır.sogandere kilitbahire yakın ben motorsikletle ile gidiyorum.takım olarak klasik dip takımı kullanıyorum. yem olarak da gittiğim av sahasında ne bulursam onu kullanıyorum. midye, yengeç teke vs gibi.Öncelikle saygılar İsmail abi. Senin şu Çanakkale raporlarını imrenerek izliyorum o yörenin aşığı olarak... Her fırsatta Eceabat taraflarına avlanmaya geliyorum... Temmuz 16 da kısmetse tatil için Kilitbahir e geleceğim.. Orada tatilde olan bir arkadaştan eceabat çamburnu mevkiinden çupra yakaladıklarını öğrendim... Senin şu Soğandere dediğin yer Kilitbahir e yakın mı abi... Bir de takım ve yem uygulamalarını açar mısın ? Sağlıcakla kal...