Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maşallah...Merhaba arkadaşlar hafta sonuda yağmurlu geçti deniz çok patlaktı dün adam boyu dalgalar vardı ama sabaha biraz duruldu deniz fırsatı değerlendirip soluğu sabah denizde aldım allaha şükür boş dönmedim bu iki cesur kahraman balık bana kendinilerini yakalatarak arkadaşlarının canlarını kurtardılar, balıklar muhtelif marka silikonlarla alındılar tekli ve jig headli silikonlarla, balıklar 50cm ve 49 cm'ler,
allah daha büyüklerini size rast getirsin. Makina Daiwa exceler Lt DC Kamış Daiwa legalis seabas 10-35 ip Daiwa x8 braid Ekli dosyayı görüntüle 101961 Ekli dosyayı görüntüle 101962
Teşekkürler.Tebrikler güzel av olmuş
Teşekkürler, top arkası değil jig head silikon kullandım, kamış çok iyi aksiyonu atış erimi çok güzel1.2.3...41 kere maşallah hocam kamıştan memnun musunuz? Birde silikonlar top yada samandira arkasi mi çünkü atara gore gramlari dusuk, bende yeni baslayacagim nasipse spine, bu tarz kamışla silikon nasil kullanilir o yuzden merak ediyorum
TeşekkürlerMaşallah tebrikler hocam.
Teşekkürler aminSansiniz hep boyle bol olsun.. elinize saglik.. darisi tutamayanlarin basina..![]()
TeşekkürlerTebrikler çok keyifli bir av olmuş
Teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TeşekkürlerMaşallah...
TeşekkürlerMaşallah daim olsun yine güzel bi av olmuş![]()
TeşekkürlerMaşallah
Teşekkürler bozulmaz inşallahtebrikler , seri bozulmasın inşallah.
TeşekkürlerTebrikler Fatih
Güzel av olmuş.
Daha da güzelleri rast gelsin
TeşekkürlerTebrikler güzel balıklar Rastgele
Teşekkürler bende severim çift sayılarıHarikaaa
çift sayıları hep sevmişimdir![]()
TeşekkürlerMaşallah...
Teşekkürlerhelal olsun fatih tebrikler
Teşekkürler aminMasallah , tebrikler. Mutlu sonlu avlariniz daim olsun.