Bursa'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TUTKU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu işin sonu yok hep daha fazlası daha iyisi tubular uc solid uc ikiside olsun hepsinin tadına bakayım derken çok para harcamaya müsait. 2-3bin bütçe ayırma hedefim vardı en başta kendimi bu halde buldum 12-13 lira harcadım makinayi ikinci el aldığım halde sıfır alsam 20000lik olacaktım 😅. Bunu sınırlandırmam lazım Bi yerde o yüzden ortak kullanabileceğim makina aldım uzun vadede ikinci el tenryu 3gr tubular gibi hissiyati yüksek aji kamış almak istiyorum. Gemlik iskelede o kamış ile avlanan adamı gördüğümde meraktan sordum deneyimlemek istiyorum dedim kırmadı verdi. O nasıl bir histi öyle surf kamışı bıraktım oynamıyorum dedim ya. O tubular uçtu sert uçtan esniyordu çok yüke gelince. Istavrit peşinde koşuyordu resmen ben çapari ile boş boş çekerken ordan balığın kuyruğunun bile vuruşunu hissettim zehirlendim. Ama o kamışı alacak maddi gücüm olsa da o kadar para vermek israf gibi geldi. Acemiliği orta segment Bi kamısta atmak daha iyi olur diye düşündüm çok yönlü bir kamış tercih etmek zorunda kaldım açıkçası. Havalar soğudu kıyilarda pek balık yok. Sıcakken de yoktu pek gerçi. Sanırım yazı beklicem ya da barajlara gidicem
Tenryu max 3 ve max 5 elimde var tenyru max 3 solid uç bir kamış, ya max 5 olanı kullandınız ya da solid max 3 kamışı tubular sanmış olabilirsiniz. İsraf olarak düşünmemek gerek çünkü aralarındaki fiyat farkları boşuna değil bu da bizim hobimiz bende benzer şekillerde başlamıştım. Neler neler alıp sattık şu an elimdeki malzemeler heralde 70 bin liraya yakındır🤣

Tenryu max 3 ve max 5 elimde var tenyru max 3 solid uç bir kamış, ya max 5 olanı kullandınız ya da solid max 3 kamışı tubular sanmış olabilirsiniz. İsraf olarak düşünmemek gerek çünkü aralarındaki fiyat farkları boşuna değil bu da bizim hobimiz bende benzer şekillerde başlamıştım. Neler neler alıp sattık şu an elimdeki malzemeler heralde 70 bin liraya yakındır🤣
Tubular uç olduğunu biliyorum ama max5 olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim onu 🙂

İlerleyen dönemlerde benimde öyle olma ihtimali var 😀 Bi tane iyi bir spin kamışım da olsun istiyorum açıkçası ama kademe kademe tabi bunlar. Pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum . Bir dünya şey alıp satmaya çalışan biriyle tanıştım . O da iş değil

Merhaba ben Erhan istanbuldan herkeze avlarında rastgele spin ve sörf avcılığı merakım var deneme yanılma yöntemiyle buradan daha fazla bilgi edinebileceğimi düşünüyorum teşekkürler şimdiden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba ben Erhan istanbuldan herkeze avlarında rastgele spin ve sörf avcılığı merakım var deneme yanılma yöntemiyle buradan daha fazla bilgi edinebileceğimi düşünüyorum teşekkürler şimdiden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aleyküm selam. Yardımci olurlar. İstanbul ekibi kalabalık burada. Birebir denk gelme ihtimallerin de olur

Herkese selamlar. 32 yaşındayım. çocukken tuttuğum 3-5 balığı saymazsak balıkçılığa yeni başlamış birisiyim. Bursada ikamet ediyorum. Sizin kadar bilgili olmadığım için pek paylaşabileceğim bir şeyim yok ama umarım bir gün o seviyeye de gelebilirim. Bir süredir balık ile yatıp balık ile kalkmaya başladım hahaha. Evde kendi halimde iğne ve misina ile takım yapmaya başladım. Umarım iyi anlaşırız. Herkese rastgele.

Herkese selamlar. 32 yaşındayım. çocukken tuttuğum 3-5 balığı saymazsak balıkçılığa yeni başlamış birisiyim. Bursada ikamet ediyorum. Sizin kadar bilgili olmadığım için pek paylaşabileceğim bir şeyim yok ama umarım bir gün o seviyeye de gelebilirim. Bir süredir balık ile yatıp balık ile kalkmaya başladım hahaha. Evde kendi halimde iğne ve misina ile takım yapmaya başladım. Umarım iyi anlaşırız. Herkese rastgele.

Aleyküm selam hoşgeldin . Bende yeni sayılırım Bursa'danım bende beraber ava gideriz umarım bi gün 🙂

Back