Bu işin sonu yok hep daha fazlası daha iyisi tubular uc solid uc ikiside olsun hepsinin tadına bakayım derken çok para harcamaya müsait. 2-3bin bütçe ayırma hedefim vardı en başta kendimi bu halde buldum 12-13 lira harcadım makinayi ikinci el aldığım halde sıfır alsam 20000lik olacaktım 😅. Bunu sınırlandırmam lazım Bi yerde o yüzden ortak kullanabileceğim makina aldım uzun vadede ikinci el tenryu 3gr tubular gibi hissiyati yüksek aji kamış almak istiyorum. Gemlik iskelede o kamış ile avlanan adamı gördüğümde meraktan sordum deneyimlemek istiyorum dedim kırmadı verdi. O nasıl bir histi öyle surf kamışı bıraktım oynamıyorum dedim ya. O tubular uçtu sert uçtan esniyordu çok yüke gelince. Istavrit peşinde koşuyordu resmen ben çapari ile boş boş çekerken ordan balığın kuyruğunun bile vuruşunu hissettim zehirlendim. Ama o kamışı alacak maddi gücüm olsa da o kadar para vermek israf gibi geldi. Acemiliği orta segment Bi kamısta atmak daha iyi olur diye düşündüm çok yönlü bir kamış tercih etmek zorunda kaldım açıkçası. Havalar soğudu kıyilarda pek balık yok. Sıcakken de yoktu pek gerçi. Sanırım yazı beklicem ya da barajlara gidicem