Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Büyükçekmece Gölü Turna

Charlie

Yeni Üye
Adı
Çağrı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Büyükçekmece gölünde balık kalmadı diye biliyordum ama bir abi ile konuştum çok iyi turna ve sazan avı yapılıyormuş. Turna durumu nedir B.çekmece gölünde ?

Adı
Hüseyin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Valla son iki gündür geziyorum orada 5 gün önce İsrail sazani almışlar 3 gündür almayı bırak vurmuyomus bile durum vahim içler acısı

sagmarius

Aktif Üye
Adı
Mehmet YILMAZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selam,

1 Nisanda yarış yapıldı 150 kişi aynı anda olta atıldı, 2,5 saat boyunca kimse bir şey alamadı, durum şuan bu şekilde.

tncyrs

Aktif Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
alan yok diye biliyorum aldığım haberlere göre İsrail sazan var ufak kayda değmez bile tutmak

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
selam perch ve turna var sazandan pek anlmıyorum, Gümüş balığıda var ,

balık olmaması su ısısı ile ilintili ,

bu zamanlarda daha küçük göllerde tatlı su avı daha randımanlı olur .

barlas61

Daimi Üye
Adı
Okan
Selam,

1 Nisanda yarış yapıldı 150 kişi aynı anda olta atıldı, 2,5 saat boyunca kimse bir şey alamadı, durum şuan bu şekilde.
Mehmet hocam.
O yarismayi yapan arkadas sadece ticareti dusunmus olmasaydi. Olay farkli olurdu. Yarisma yapilan yerde cekmecede herkes biliyor ki turna yarismasi zamani aglarin oldugunu. Degil turna solucan bile tutan olmadi. Bunun nedeni de bu.
Golde balik var. Bu zamanda cekmece tarafinda av olmaz. Ben gol baligina giden biri degilim fakat bilinen gercekler var.
Birde cok kokuyor buranin baligi, ayrica parazitli baliklar. Tutmak isteyenler yine de tutuyor. Eger niyeti olan var ise mezarligin oradan iskinin tarafina dogru denemeler yapabilirler.

sagmarius

Aktif Üye
Adı
Mehmet YILMAZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Okan bey,

İstanbul çevresinde bu kadar çok sayıda kişiyi karşılayacak başka göl yok sanırım ondan bu gölü seçtiler, bende ilk defa bu göle olta salladım yoksa normalde hiç gitmedim çevresinide pek bilmem hanzafer tarafı yapıyor deniyor ama hiç merak edip gitmedim.

Maalesef İstanbul çevresindeki göllerdeki balıkların bir çoğu parazitli özellikle alibeykoy barajındaki balıklarda da çok parazit var, bu parazitlere çok dikkat edilmesi gerek diye düşünüyorum, şahsen ben balık yemeyi sevmiyorum sadece bir kaç deniz balığını seviyorum onun dışında yemem yakaladıkları mı da genelde salarım eve götürmem.

barlas61

Daimi Üye
Adı
Okan
Okan bey,

İstanbul çevresinde bu kadar çok sayıda kişiyi karşılayacak başka göl yok sanırım ondan bu gölü seçtiler, bende ilk defa bu göle olta salladım yoksa normalde hiç gitmedim çevresinide pek bilmem hanzafer tarafı yapıyor deniyor ama hiç merak edip gitmedim.

Maalesef İstanbul çevresindeki göllerdeki balıkların bir çoğu parazitli özellikle alibeykoy barajındaki balıklarda da çok parazit var, bu parazitlere çok dikkat edilmesi gerek diye düşünüyorum, şahsen ben balık yemeyi sevmiyorum sadece bir kaç deniz balığını seviyorum onun dışında yemem yakaladıkları mı da genelde salarım eve götürmem.
Sahsiniza degil soylediklerim. Yanlis anlasilma olmasin. Ben siz yarisma yaziniza karsilik olarak acikladim.
Sorun bu yarismayi yapanlarin bunu bildigi halde insanlari bilerek orada ticaret amacli kullanmalari.
Yorumlari okuyarak saygi cercevesinde cevaplar veriyoruz.
Bilmeden bir kiricilik olduysa ozur dilerim.