Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Biraz baktım net den turna, sazan, yayın, perch ne ararsan var olarak gözüküyor. Kurudumu göl ?Valla son iki gündür geziyorum orada 5 gün önce İsrail sazani almışlar 3 gündür almayı bırak vurmuyomus bile durum vahim içler acısı
Mehmet hocam.Selam,
1 Nisanda yarış yapıldı 150 kişi aynı anda olta atıldı, 2,5 saat boyunca kimse bir şey alamadı, durum şuan bu şekilde.
Sahsiniza degil soylediklerim. Yanlis anlasilma olmasin. Ben siz yarisma yaziniza karsilik olarak acikladim.Okan bey,
İstanbul çevresinde bu kadar çok sayıda kişiyi karşılayacak başka göl yok sanırım ondan bu gölü seçtiler, bende ilk defa bu göle olta salladım yoksa normalde hiç gitmedim çevresinide pek bilmem hanzafer tarafı yapıyor deniyor ama hiç merak edip gitmedim.
Maalesef İstanbul çevresindeki göllerdeki balıkların bir çoğu parazitli özellikle alibeykoy barajındaki balıklarda da çok parazit var, bu parazitlere çok dikkat edilmesi gerek diye düşünüyorum, şahsen ben balık yemeyi sevmiyorum sadece bir kaç deniz balığını seviyorum onun dışında yemem yakaladıkları mı da genelde salarım eve götürmem.