Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cahit Acun ağabeyimle Levrek avımız

lorel

Aktif Üye
Adı
ilyas söylemez
Tebrik ederim,çok güzel balıklar,her zaman rastgelsin.

drasty41

Daimi Üye
Adı
Recep Gölcü
Tebrikler ekibi canı gönülden kutlarım devamlarını dilerim.

Adı
Adınızı Soyadınız
Çok güzel bir av ve aynı güzellikte bir rapor. Cahit Amcama ve Serdar Abime canı gönülden tebrik ediyorum. Daha nice avlara imza atarsınız inşallah.

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Oh oh..Maşallah çok keyifli bir av olmuş,levrekler harika.Kısmetiniz daim olsun.:)

horasanlı

Daimi Üye
Adı
Sinan AVCI
Tebrikler Serdar gerçekten çok güzel bir av olmuş. Levrekler mükemmel görünüyor.
Cahit abi tebrik ederim gerçekten güzel bir gün ve güzel bir av olmuş. Bende isterim :) bir gün seninle balığa çıkmak, şu güzelim levreklerden bende yakalamak isterim.

Burak Karadeniz

Daimi Üye
Adı
Burak Karadeniz
Sevgili Serdar bu mevsimde o merada bu levrekleri yakalamak ustalık ister.Sizlerde de bu fazlasıyla mevcut olduğu için bu güzel avı gerçekleştirmişsiniz.Seni ve Cahit kardeşimi canı gönülden kutlarım.Benim haberim olmadan kaçtığınız için alacağınız olsun.Sevgilerimle.

Adı
Serdar Hanedar
Sevgili Serdar bu mevsimde o merada bu levrekleri yakalamak ustalık ister.Sizlerde de bu fazlasıyla mevcut olduğu için bu güzel avı gerçekleştirmişsiniz.Seni ve Cahit kardeşimi canı gönülden kutlarım.Benim haberim olmadan kaçtığınız için alacağınız olsun.Sevgilerimle.
canım ağabeyim burak karadeniz öncelikle saygılarımı sunarım:)sizin gibi üstatlardan bu övgü dolu sözleri duyduğum için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam tebrikleriniz içinde çok teşekkür ederim . burak ağbi habersiz kaçtığımız içinde cahit ağabeyimle birer levrek borcumuz olsun:):):)
sevgi ve saygılarımla rastgelsin